Revista Sănătate

Minus 9 kg într-o lună, iată noua ta greutate. Nu slăbești, ci pur și simplu stimulezi metabolismul!

Unii se înfometează, a doua categorie face sport ore în șir, a treia mănâncă doar legume și beau apă, a patra merge în vizită la un nutriționist. Câți oameni, atâtea idei pentru a slăbi. Dar există și o altă categorie de persoane.

Acestea consumă semințe de chia nu pentru prima dată și nu primul an. Rezultatul este întotdeauna excepțional: se îmbunătățește metabolismul, se ard grăsimile. Poate încercați și dvs.?

Primii care au aflat despre ele sunt sportivii și antrenorii de fitness. Dacă adăugau semințe în cocktail, le ajungea energie și pentru un antrenament suplimentar. Ulterior au observat că semințele de chia, de asemenea, îi ajută să scape de kilogramele în plus, chiar dacă nu făceau mai mult sport. De atunci toți vorbesc de chia.

Cum vă ajută chia să slăbiți

Chia este de origine din America Centrală. Omul a numit aceste semințe un superaliment. Chia este o plantă anuală care era admirată de civilizația maia. Semințele acestei plante îi umpleau de energie și putere, precum și îi trata de un șir de afecțiuni. Dar chia este la fel de actuală și acum. În special este foarte eficientă în procesul de slăbire.

1. Semințele se hidratează și se măresc de 12 ori. Astfel, produsul garantează senzația de saturație rapidă și pentru mai mult timp. Consumul regulat vă ajută să scăpați de kilogramele în plus.

2. După hidratare semințele se transformă în gel. Acestea se fixează pe mucoasă și previn absorbția carbohidraților. Chiar dacă veți consuma o cantitate mică, veți simți efectul acestora.

3. Pe termen lung, se elimină din organism lichidele, sarea, toxinele, colesterolul rău și substanțele cancerigene. Se îmbunătățește circulația sângelui și respectiv toate resursele organismului se activează și slăbiți foarte ușor.

. Semințele de chia sunt renumite pentru proprietățile sale antiinflamatoare. Anume acest lucru ajută chiar și la îndepărtarea celulitei de pe șolduri. Slăbirea cu ajutorul semințelor de chia este inofensivă, deoarece organismul se umple de vitamine și substanțe minerale care intră în componența semințelor.

5. Acest produs este o sursă de energie. În țările Americii Centrale se consideră că 1 lingură de semințe poate să țină de foame 24 de ore. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de acid clorogenic.

Puteți adăuga semințe de chia în orice bucate gata preparate. În acest fel veți consuma o cantitate mai mică de mâncare. Însă nu se recomandă consumul de semințe înainte de somn, deoarece veți avea stomacul plin.

Alegerea corectă a semințelor

Atunci când cumpărați acest produs verificați data fabricării. Termenul de valabilitate este de 1 an. De asemenea, nu cumpărați semințe de la producătorii din China din cauza stării ecologice precare. Semințele bune au toate certificatele de calitate și de control organic.

Prețul, de asemenea, este un factor important. Comparați prețurile și alegeți un preț rezonabil. Dacă cumpărați on-line, verificați producătorul și studiați părerile despre acesta.

Minus 9 kg timp de o lună
La prima vedere pare o cifră ireală. În realitate puteți obține rezultate foarte bune, iar 9 kg este minimul care poate fi obținut. Dar mult depinde de organismul fiecărei persoane. Iată cum puteți prepara băutura care va accelera metabolismul.

Ingrediente
1 lingură de semințe de chia
1 lingură de miere lichidă
1 lămâie
0.5 pahar de apă

Mod de preparare
1. Hidratați semințele de chia în apă timp de o oră. Strecurați.

2. Adăugați în semințe 0.5 pahare de apă, miere și sucul de la o lămâie.

3. Amestecați toate ingredientele în blender până obțineți o compoziție omogenă. Consumați 2-3 linguri în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Cum funcționează? Metabolismul se accelerează deja peste câteva zile. Primele schimbări de greutate apar peste 1 săptămână. Consumați această compoziție timp de 4 săptămâni, iar 9 kg vor dispărea fără nici un efort și sport.

Chiar dacă nu faceți nici un fel de sport, cu ajutorul semințelor de chia veți obține rezultate vizibile. Multe persoane consumă aceste semințe chiar și după ce au slăbit, deoarece sunt foarte sănătoase.