Revista Sănătate

Știați că uleiul de avocado este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri din lume?

Avocadul este bogat în nutrienți importanți și au multe beneficii pentru sănătate. În timp ce mulți oameni sunt mai familiarizați cu consumul de avocado în guacamole, există multe modalități mai bune de a obține recompensele acestui fruct.

Conform studiilor estimate în Franța ASU (sos de avocado unsaponifiables) este extrasă dintr-o combinație excelentă de avocado și ulei de soia, care a dat statutul de medicament tip bază de prescripție medicală ca fiind unul dintre tratamentele pentru osteoartrita. În Danemarca, ASU este are o proprietate anti-inflamatorie și un efect stimulator asupra moleculelor din țesuturile conjunctive.

Un studiu efectuat la 13 persoane cu psoriazis a constatat că utilizarea unei creme care conține vitamina B12 și ulei de avocado și-a îmbunătățit simptomele după 12 săptămâni de utilizare.

1. Reduce nivelul de colesterol și îmbunătățește sănătatea inimii
2. Îmbunătățește absorbția nutrienților
3. Detoxifică corpul tău
Uleiul de avocado conține clorofila, o sursă excelentă de magneziu sănătos. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune substanțe naturale pentru eliminarea metalelor grele cum ar fi plumbul și mercurul din rinichi, creier, ficat și alte organe.
4. Promovează sănătatea creierului
Potrivit experților în sănătate, uleiul de avocado este considerat unul dintre cremele sănătoase datorită surselor sale înalte de acizi grași de vitamina E și omega-3.
5. Îmbunătățește sănătatea inimii, uleiul de avocado, conține vitamina E ajută la prevenirea oxidării colesterolului.
6. Promovează sănătatea ochilor este bogat în luteina carotenoidă, un antioxidant natural care este foarte bun în protejarea ochilor de deteriorarea stresului oxidativ, ducând la degenerescența maculară și cataractă.