Revista Sănătate

A aflat că este bolnavă dintr-o fotografie postată pe internet. Aspecte deloc de neglijat ale cancerului tiroidian!!

Cancerul tiroidian, este rar, dar statisticile arată că femeile sunt de 2 până la 3 ori mai multe șanse decât bărbații de a dezvolta cancerul, făcând femeile mai sensibile. Dincolo de mușchiul crescut în partea din față a gâtului, alte simptome includ o tuse sau durere în gât care nu se îmbunătățește, dificultăți la înghițire și umflarea glandelor gâtului.

La numai 26 de ani, Lorna Nickson Brown a fost șocată când i s-a spus că are cancer tiroidian. „Nu este ceea ce am crezut că arăta cancerul”, „Nu m-am simțit rău”, a precizat aceasta.

Actrița și producatorul au dus pe Twitter, unde a postat un film înainte și după, imaginea după imagine arată că post-op Brown.

Recuperarea de la o intervenție chirurgicală de tiroidectomie partială, a scos jumatatea stângă a tiroidei.

A descoperit cancerul tiroidian, prezentând un simptom asemănător cu cel al fratelui ei, care au fotografiat, au ratat complet. „Puteți vedea cu claritate bucata de pe gât, aici, în această imagine”, a scris ea pe Twitter. „Totuși, am pierdut-o la acel moment!”
Brown a suferit o intervenție chirurgicală, pentru a elimina malignitatea și a fost, în toată bunăstarea, în remisie de peste un an.

Tocmai v-am relatat un exemplu de cancer tiroidian, dar este valabil pentru toate tipurile de cancere și nu numai, deci la cel mai mic simptom nu evitați să consultați medicul specialist!
Dacă se fac investigații la timp și nu numai, totul are rezolvare, partea psihologică este extrem de importantă în parcursul oricărui tratament, deoarece sunt practic imposibil de evitat etapele depresive.