Revista Sănătate

În noul său anunț Always, marca de tampoane și șervețele sanitare, cere femeilor și bărbaților tineri să acționeze ca „fete”. Ce sunt dornici să facă și rezultatul este cel puțin SURPRISING !!! …

Marca produselor de igienă feminină, denunță întotdeauna stereotipurile cu noua sa campanie de publicitate „ca o fată”.

Super Bowl, este cel mai urmărit eveniment sportiv la televiziune din Statele Unite, cu 36 de milioane de telespectatori și este, de asemenea, unul dintre cele mai vizionate evenimente din lume, ceea ce înseamnă că ratingurile sunt cele mai importante.

De aceea, brandul a decis întotdeauna să-și reia „LIKE A GIRL” și să-l difuzeze în timpul acestui eveniment.

Marca, care luptă împotriva stereotipurilor sexiste vrea să împiedice acest comportament care intervine din copilărie.
În publicitatea ei, vrea să sporească gradul de conștientizare între acești indivizi (tineri, femei tinere) pentru care cuvântul fată este slab și marca are soluția.

Marca dorește să se concentreze asupra unei probleme reale la fete, doar 19% dintre femei asociază o conotație pozitivă cu termenul „ca o fată”, în timp ce ceilalți pierd toată încrederea în timpul pubertății.

Campania de publicitate „ca o fată“ vrea să încurajeze aceste fete să păstreze încrederea în sine după pubertate și să învețe să „fugi ca o fată“, pentru a „arunca ca o fată“, dar de data aceasta în mod pozitiv. Învață să atragă puterea din această expresie. Poate permite continuarea activă a luptei împotriva tuturor stereotipurilor.