Revista Sănătate

Remediul din doar 2 ingrediente care ajută la eliminarea paraziților din corp

tiaţi că organismul nostru este colonizat de o mulţime de paraziţi care ‘’mănâncă’’ zilnic din noi, ne consumă substanţele nutritive şi ne expun unor boli?

Nu există excepţie de la acest fapt!

Fiecare persoană are un organism infestat, cu atât mai mult cu cât, în prezent, aerul poluat, apa murdară şi mâncarea infestată îşi fac simţită prezenţa negreşit.

Din fericire, un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, care ajută sistemul imunitar, poate ţine sub control majoritatea paraziţilor cu care ne infestăm.

Dacă, însă, nu avem grijă de sănătatea noastră, există toate şansele ca mai devreme sau mai târziu, paraziţii să ‘’pună stăpânire’’ pe organism, producând boli, printre cele mai grave.

Paraziţii – de ce sunt periculoşi

De regulă, paraziţii colonizează colonul şi intestinul subţire, producând boala Chron sau polipi. Pe de altă parte, ei pot rămâne şi inofensivi, dacă gazda se bucură de un sistem imunitar puternic şi o floră intestinală echilibrată.

Din nefericire, atunci când paraziţii reuşesc să treacă din intestine în restul organismului şi se instalează în alte organe, se încurajează apariţia bolilor.

O astfel de trecere se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, şi doar în condiţiile în care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Cum este posibil?

Paraziţii nu pot supravieţui în alte organe în afară de intestin, decât în prezenţa alcoolului izopropilic – un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent.

Cum ajunge acest produs în corpul nostru? Prin metode foarte simple şi nebănuite: alcoolul izopropilic este o substanţă la care suntem expuşi cu toţii, în prezent, ea fiind prezentă în:

majoritatea şampoanelor – pătrunde prin piele în corp
în sucurile din comerţ
în produsele cosmetice
în apa de gură
în fixativul pentru păr
în toate produsele pentru bărbierit
în cafeaua decofeinizată
în cerealele prelucrate
în diferite medicamente.

Iar lista poate continua…

Suntem atât de expuşi, încât chiar nu avem cum să ne ferim. Vestea bună este că natura ne pune la dispoziţie leacuri de care avem nevoie pentru a ne curăţa periodic organismul de paraziţi.

Remediu cu seminţe de in şi cuişoare, împotriva paraziţilor

Ingrediente

100 grame seminţe de in
10 grame de cuişoare

Mod de preparare

Cu ajutorul râşniţei de cafea sau a altui aparat se macină foarte bine seminţele de in şi cuisoarele, astfel încât să se obţină o pulbere fină.

Administrare

Din acest amestec, se administrează 2 linguri, dimineaţa, 3 zile la rând. Se pot lua împreună cu puţină apă sau cu micul dejun.

Remediul se ia timp de 3 zile la rând, după care se face o pauză de alte 3 zile, continuând astfel timp de o lună.

Prevenim bolile

Această detoxifiere naturală ne ajută să distrugem paraziţii din organism şi să prevenim boli mai mult sau mai puţin grave.

Cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că paraziţii reprezintă o componentă esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în prezent.

După mai multe experimente, cercetătoarea a descoperit că:

– organismele pacienţilor bolnavi de cancer erau supraîncărcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat)

– pacienţii cu boli de piele erau suprainfestați cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici, etc)

– diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema

– pacienţii cu astm au ascarizi în plămâni

– cei care suferă de migrene au nematodul Strongyloides

– pacienţii cu acnee rosacee erau puternic infestaţi cu parazitul Leishmania

– cei care transpiră excesiv noaptea sunt suprainfestați cu ascarazi

– paraziţii care ajung la creier produc boli psihice, în special schizofrenie