Revista Sănătate

Are 63 de ani si este de o frumuse remarcabila! Pe langa o silueta de vis, Maria Dragomiroiu ne-a fermecat pe toti cu parul ei ca de revistă

La cei 63 de ani, Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe de muzică populară de la noi din ţară. Cunoscuta artistă a fost des întrebată despre cum îşi îngrijeşte părul lung şi, de fiecare dată, a dezvăluit câte un secret din ritualul ei pentru podoaba capilară.

Maria Dragomiroiu are părul foarte lung, nevopsit şi întotdeauna arată foarte sănătos. Pentru asta, vedeta are mare grijă de el şi foloseşte diferite tratamente, făcute chiar de ea, acasă.

„Cea mai bună mască hidratantă pentru păr este cea din gălbenuş, ulei de ricin şi ulei de măsline. Eu pun cinci gălbenuşuri, dar este suficient unul singur pentru persoanele care au lungimea părului medie”, a spus Maria Dragomiuroiu atunci când a fost intrebată despre secretul părului său, la Antena Stars.

De asemenea, o altă reţetă de-ale Mariei Dragomiroiu pentru menţinerea unui păr sănătos şi frumos este aceasta: „Să stoarcă (n.r.: cine doreşte să încerce reţeta) nişte măr, rădăcină de patrunjel, ţelină, o sfeclă roşie, o portocală ceva. Dacă bei ăsta dimineaţă, ai o poftă de viaţă. Fac de trei luni, acum am luat o mică pauză dar o să reiau. (…) La un moment dat îmi mai cădea părul, dar acum şi-a revenit foarte repede şi îmi pare foarte bine. Dimineaţa beţi apă caldă cât să puteţi bea şi puneţi o jumătate de linguriţă de bicarbonat şi o jumătate de lămâie stoarsă şi este extraordinară pentru organism”.