Revista Sănătate

Andreea Bălan va naşte în două săptămâni! Artista şi soţul ei au ales numele fetiţei

Andreea Balan se afla pe ultima suta de metri cu sarcina. Solista a intrat deja in luna a noua si se confrunta cu niste insomnii groaznice. Doarme doar doua trei ore pe noapte, iar dimineata la prima ora, fetita ei cea mare se arata deja dornica de a-si incepe ziua si de a se juca si invata. In ceea ce il priveste pe cel de-al doilea bebe, dupa lungi discutii cu sotul George Burcea, Andreea a decis cum se va numi a doua lor fetita.

Prin intermediul vlogului pe care artista il realizeaza pe Youtube, ea si-a dus fanii la ultimul control medical inainte cu intalnirea cu bebelina din burtica, sa cum o alinta parintii, insa a dezvaluit si numele pe care cea de-a doua fetita a cuplului Balan-Burcea il va purta.

In doua saptamani fetita va veni pe lume, insa medicul a avertizat-o pe Andreea sa stea mai mult in par in acest timp ramas.

Asa cum si primul lor copil are doua nume, Ella Maya, Andreea si George au decis sa mearga pe acelasi tipar. Dupa ce au cerut ajutorul fanilor in a alege numele, fiecare dintre ei si-a determinat favoritul, nu insa fara a avea discutii aprinse.

“O sa o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Si o sa o cheme Burcea-Balan, in loc de Balan-Burcea. O sa fim o familie cu patru nume diferite”, a spus, entuziasmata, Andreea Balan, care si-a pastrat numele de familie dupa casatorie. Sotul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut si care l-a invatat foarte multe lucruri, fara a sti ca si pe una dintre bunicile Andreei o cheama tot Maria.