Revista Sănătate

10 persoane care arată exact ca unele celebrități.Similaritățile te vor uimi!

Mii de oameni din toată lumea doresc să arate ca idolii lor. Unii se folosesc de magia machiajului, alții chiar apelează la operații estetice! Următoarele persoane au fost destul de norocoase încât să se nască cu trăsături indubitabil similare cu unele celebrități.

1. Ryan Gosling — Danila Yakushev

Fanii actorului rus Danila Yakushev nu s-au putut abține din a-l compara cu faimosul Ryan Gosling. Acestă asemănare se accentuează atunci când Danila are barbă și poartă ochelari. Oare acesta este motivul pentru care actorul rus a primit multe roluri in filme și la teatru?

2. Katy Perry — Francesca Brown

Englezoaica Francesca Brown a fost deseori confundată ca fiind cântăreața Katy Perry. Pe lângă faptul ca Francesca este actriță, aceasta câștigă bani și din show-urile în care o imită pe Katy. Care erau șansele ca ea să-și întâlnească actualul soț la unul dintre aceste spectacole?

3. Selena Gomez — Sofia Solares

Sofia Solares are 800.000 de urmăritori pe Instagram datorită faptului că seamănă leit cu Selena Gomez! Ambele provin din familii cu origini mexicane, iar acesta poate fi motivul pentru care se aseamănă atât de mult.

4. Kim Kardashian — Sonia Ali

Sonia locuiește in Dubai și este de profesie make-up artist.Aceasta pretinde că nu a apelat niciodată la operații estetice și că nu dorește să arate precum Kim Kardashian. Mulți spun că ea nu e sinceră și că incearcă din răsputeri să-i copieze stilul lui Kim. Sonia are o soră numită Fyza alături de care are un blog despre frumusețe.

5. Kylie Jenner — Fyza Ali

Dacă sora ei este asemănată cu Kim, de sigur că Fyza trebuie să arate precum Kylie Jenner. Se crede că ea, față de Sonia, a avut foarte multe operații estetice. Fyza adoră machiajul și are propriul său cont de Instagram.

6. Adele — Ellinor Hellborg

Ellinor Hellborg locuiește in Suedia, iar asemănarea ei cu Adele este izbitoare! Din unele poze este foarte greu să-ți dai seama care e care. Cu toate că asemănarea nu poate fi contestată, Ellinor spune că nu încearcă să copieze pe nimeni.

7. Vladimir Putin — Dmitry Grachev

Comediantul Dmitry Grachev l-a imitat deseori pe Vladimir Putin. I s-a întâmplat ca atunci când călătorea sa fie abordat, oamenii dorind să discute cu el despre politică. Nu cu mult timp în urmă, Dmitry a jucat rolul președintelui Vladimir Putin intr-un film.

8. Rihanna — Andele Lara

Originară din Boston, Andele Lara seamănă izbitor cu Rihanna. Aceasta a spus că nu are nicio operație estetică făcută și că nu dorește să își facă o carieră bazată pe faptul că seamănă cu faimoasa cântăreață. Andele este de profesie model și are propriul cont de Instagram.

9. Miley Cyrus — Mardee Raquel Shackleford

O ospătăriță din California numita Mardee Shackleford era total indiferentă in privința faptului că seamănă cu Miley Cyrus până când l-a cunoscut pe tatăl acesteia. Billie Ray Cyrus a fost uimit de asemănarea dintre fiica sa și Mardee, așa că i-a cerut să facă o poza cu ea. De atunci, Mardee a decis să-și deschidă un cont de Instagram, unde își ține la curent fanii cu tot ce face.

10. Gigi Hadid — Iza IJzerman

Precum Gigi, Iza IJzerman are un contract cu o agenție din Londra, însă aceasta este model plus-size. Ea consideră că nu seamănă deloc cu Gigi, ba chiar crede că aduce mai mult cu sora acesteia, Bella Hadid.