Revista Sănătate

Noul trend pe anul 2019… cum o englezoică a reușit să facă o geantă din propria-piele?!

Joan, în vârstă de 55 de ani, din Manchester, Marea Britanie, suferă de o boală arterială periferică, un rezultat al acestui diagnostic fiind faptul că trebuie să-şi amputeze un picior, transmite mirror.co.uk.

Englezoaica nu a vrut să renunțe la picior…precum spune o vorbă din popor…- totul se transformă, nimic nu se aruncă – în cazul de faţă, femeia a căutat pe cineva care ar fi putut să-i transforme piciorul amputat într-o „minunată geantă de mână”.

           „Din cercetările mele personale, costul producerii unei asftel de genţi s-a ridica la aproape 3.500 de euro, iar persoana în cauză ar trebui să cunoască tehnici de conservare a pielii naturale”, spune femeia.

           „Mi-am pus bani deoparte, dar nu îmi permit să dau o avere pe aşa ceva”, continuă aceasta.

          „Ştiu că este dezgustător şi ciudat, iar unii ar crede că sunt nebună, dar este piciorul meu şi nu pot suporta gândul că o fie lăsat să putrezească undeva. Este parte din mine şi vreau să îl păstrez”, adaugă Joan.

La o astfel de geantă UNICAT, prețul este inestimabil !!

Asemănător cu filmul, Parfumul: povestea unei crime (titlu original în germană Das Parfum – Die Geschichte eines Mörders) , coproducție franco-germană-spaniolo-americană produs sub regia regizorului german Tom Tykwer, dar într-o notă mult mai pacifistă !