Revista Sănătate

Dieta cu ciocolată este posibilă! Cum trebuie să arate meniul ca să dai jos zeci de kilograme

Deşi până acum femeile se fereau de ea din frica kilogramelor în plus, este momentul să profite de ciocolată, să o consume de trei ori pe zi şi în acelaşi timp să slăbească!

Singurul lucru la care trebuie să fiţi atente când alegeţi ciocolata este ca aceasta să conţină peste 40% cacao şi să nu fie ciocolată albă sau cu lapte. De asemenea, înainte de a începe această dietă trebuie neaparat să faci o pauză de o săptămână în care să nu consumi deloc ciocolată, asta pentru a controla mai bine pofta în timpul dietei.

Meniul minune care te ajută să dai jos kilogramele în plus
La micul dejun poţi alege între: (250 de calorii)

1. O felie de pâine integrală prajită, unsă cu două linguriţe de ciocolată, o banană mică.
2. Salată de fructe dintr-un kiwi, şapte căpşuni şi o mână de afine, cu trei linguriţe de iaurt simplu şi un mini ştrudel cu ciocolată.
3. Şapte capsuni, un baton de cereale cu ciocolată de 40 g si un pahar mic cu suc de portocale.
4. Omletă dintr-un ou şi două roşii la grătar, o felie de pâine prajită cu un cubuleţ de brânză topită, o ciocolată caldă.
5. Un baton de cereale cu fructe şi ciocolată, un iaurt de băut cu fructe.
6. Cereale cu ciocolată, doi biscuiţi din grâu cu ciocolată, lapte degresat şi o banană mică.

La prânz poţi alege între: (500 de calorii)

1. O lipie, frunze de salată şi o mână de creveţi gătiţi cu sos de fructe de mare, un kiwi şi 10 bomboane de ciocolată
2. Supă de legume, două linguri de brânză degresată moale într-o chiflă din făină integrală, o roşie şi un baton de ciocolată
3. Un sandvici din două felii de pâine integrală, jumătate de cutie de ton, două linguri de porumb şi două linguriţe de maioneză light, un pahar de mousse de ciocolată.
4. O chiflă din cereale integrale, trei linguriţe de brânză, o roşie, un măr, o îngheţată cu ciocolată
5. Salată de pui picant cu salată de cartofi, un piept de pui fără piele, patru cartofi fierţi în coajă, ceapă verde, roşii cherry, jumătate de ardei verde, trei linguriţe de sos salsa picant, 12 năsturaşi de ciocolată.
6. Două felii de pâine integrală, fasole coaptă, şapte căpşuni, arahide învelite în ciocolată
7. Somon, trei linguriţe de orez brun, castraveţi, ceapă verde, roşii cherry, ridichi, trei linguriţe de sos tzatiki, salată verde.

La cină poţi alege între: (500 de calorii)

1. Două felii subţiri de friptură de porc, doi cartofi medii la cuptor, legume, sos fără grăsimi, un biscuit cu ciocolată.
2. Şapte linguri de grâu fiert amestecat cu paste şi broccoli fiert, trei linguri de mazare, o lingură de sos pesto, o lingură de parmezan, salată verde, trei degeţele cu ciocolată (sau batoane subţiri).
3. Un file de curcan prajit în ulei de floarea-soarelui, usturoi, ghimbir, ardei iute, legume, o lingură de sos de soia, şase linguriţe de orez brun, două batoane de Kit-Kat.
4. Salată cu 50 g brânză feta, o roşie, cinci măsline negre, castraveţi, jumătate de ardei verde şi jumătate de ceapă roşie, o lingură de tzatiki, o felie de pâine integrală, un baton de ciocolată de casă.
5. 100 g carne macra de vită, jumătate de ceapă roşie, jumătate de ardei roşu şi roşii cherry prăjite cu o lingură de ulei de floarea-soarelui, o tortilla, o lingură de sos salsa, una de brânză şi una de branză Cheddar, salată verde, 10 bomboane de ciocolată.
6. Jumătate din legumele următoare: dovlecel, vânătă, ardei roşu şi roşii cherry prăjite în ulei de măsline, peşte peste care presari mozzarella, o baghetă din grâu, 30 g dintr-un ou de ciocolată.
7. O bucată mică de carne pe grătar cu o roşie şi ciuperci pe grătar, salată verde, un baton de ciocolată.