Revista Sănătate

McDonald’s lansează reclamă pentru cafea IUBIREA INIMII !!

McDonald’s tocmai a lansat un anunț pentru cafeaua abia la o săptămână după ce Burger King a venit. Nu, locul nu este încă un alt episod al confruntării lor, chiar dacă dă convingerea intimă …

Oricât de nebunești ar părea, cei doi giganți ai fast-food-ului sunt acum capabili de a fi atârnați fără să vrea. Deci, poate că unii vor vedea o conspirație creativă din partea brandurilor, totuși Leo Burnett London, agenția din spatele acestui punct, a spus că „această reclamă nu este un răspuns la ultima campanie Burger King „. În lipsa unei dovezi, vom descrie această situație ca o simplă șansă.

Cu toate acestea, chiar dacă ținta nu este cea pe care o credem, există o țintă. Pentru a promova simplitatea și autenticitatea McCafé-ului său, McDonald’s se distrează de agenții de publicitate din sector, analizând conținutul puțin supraîncărcat cu anunțurile lor. La fel ca toți ceilalți, casa Big Mac ar putea trage boabe de cafea Arabica în mișcare lentă, de a organiza un hipster meșteșugar bărbos, sau ca în ultimul spot al Burger King, de film peisaje frumoase trasând etapele de fabricație din cafeaua lui. Dar nu minte rău, amintiți-vă că este o șansă pură. Nu, nimic din toate astea. Marca este mândră să prezinte simplitatea cafelei sale și explică faptul că ea conține fasole Arabica proaspăt măcinată (are, încă ne amintește cineva) și lapte organic.

Într-un comunicat de presă, Chaka Sobhani, director de creație la Leo Burnett din Londra, spune: „Dacă acest sector tinde să facă prea mult, puneți lucrurile înapoi unde ar trebui să fie, mai ales atunci când vine vorba de degustarea cafea simplă și delicioasă „. Pentru un brand care îi invită pe clienți să vină așa cum sunt, este adevărat că pariul pe simplitate pare a fi consistent.