Revista Sănătate

Ai tip de sânge „O” ? Iată câteva reguli de la care nu trebuie să te abați !

Persoanele din grupul sanguin „O” sunt unice și importante, deoarece pot da sânge tuturor celorlalte grupuri, în timp ce ei pot da la tot ce pot primi numai sânge de la oameni de același tip de sânge ca și ei.

Persoanele cu acest tip de sânge sunt, de asemenea, predispuse la anumite boli și au câteva caracteristici puternice.

Ele sunt predispuse la boli cum ar fi:
– ulcer
– disfuncție tiroidiană
– niveluri scăzute ale hormonilor tiroidieni
– deficitul de iod
Aceste boli pot determina retenție de apă și greutate corporală excesivă nedorită.

În Japonia, este considerat normal să-i întrebi pe cineva tipul lor de sânge în timpul unui interviu, deoarece persoanele care sunt tip „O” de sânge sunt, în general, mai responsabile.

Oamenii cu acest tip de sânge sunt sub stres, ele tind să devină furioși și impulsivi. Acest lucru le face să aibă dietă săracă și obiceiuri nesănătoase atunci când este stresat, care este o problemă foarte mare.
Persoanele cu tip de sânge „O” ,  pot fi dăunătoare proceselor lor metabolice, precum : rezistența la insulina, întârzierea activității glandei tiroide .
Oamenii din acest grup pot avea niveluri mai ridicate de acid gastric decât alte grupe de sânge, determinându-le să aibă stomacuri sensibile și ar trebui să stea departe de cofeină și alcool. Acest lucru se datorează faptului că lucruri precum cofeina și alcoolul pot ridica nivelurile de adrenalină, care sunt deja destul de ridicate.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, vizionați videoclipul de mai jos.