Revista Sănătate

Află ce efecte are poziția mâinii asupra organsimului nostru !

Mudra este o practică la fel de eficace ca yoga și acupunctura. Cu toate acestea, nu este la fel de popular. Acesta este un lucru care constă în poziții de mână concepute pentru a stimula diferite părți ale corpului, precum și mintea ta.
Această metodă provine din India și constă din opt gesturi de bază în toate. După ce veți vedea exact ce sunt capabile de aceste gesturi, le veți folosi imediat. Fiecare gest face ceva fantastic.

1. Vaayu Mudra
Acest gest este destinat să scadă elementul de aer și să ofere oamenilor care au o minte anxioasă cu el. Dacă sunteți agresiv sau hiperactiv, acesta este gestul pentru voi.

2. Gyan Mudra
Acesta este un gest care se crede că ajută cu entuziasm, somnolență și gândire creativă.

3. Jal Shaamak Mudra
Acest gest se crede că descrește elementul de apă și este grozav pentru acei oameni care au glande sudoripare excesive, ochi apoase sau nas curbat.

4. Varun Mudra
Acest lucru va reduce durerea articulară, crampele și artrita.

5. Surya Mudra
Creșterea elementului de incendiu în timp ce scade pământul este ideal pentru cei care se ocupă de activitatea tiroidiană suprimată.

6. Prithvi Mudra
Aceasta este special pentru ameliorarea oboselii și pentru a ajuta la vindecarea mușchilor.

7. Shunya Mudra
Acest gest scade elementul spațial și ajută la reducerea numărului de urechi.

8. Aakash Mudra
Acest gest urmărește să ușureze teama, furia, durerea și problemele congestive. De asemenea, poate detoxifia organismul de la deșeurile metabolice.

Acestea sunt câteva dintre cele mai simple moduri de a ajuta corpul nostru să funcționeze corect. Acestea sunt gesturi ușor de reținut și pot fi făcute de la stația dvs. de lucru indiferent unde lucrați. Bucurați-vă!