Revista Sănătate

Care este secretul frumuseții ?! MONICA BELLUCCI este un exemplu. Dieta minune cu care a reușit aceasta să se mențină !

Frumusețea italiană nu este, cu siguranță, una dintre acele actrițe înfometate. Dacă este necesar ca un anumit rol să piardă câteva kilograme, ea mănâncă carne, pește și legume și își pierde foarte repede greutatea. Dar preferă părțile pentru care are nevoie de ceva greutate.

Modul de exerciții al lui Monica este moderat și casual, incluzând înotul, alergarea și yoga. De 4 ori pe săptămână, ea înoată timp de 45 de minute și este convinsă că acesta este cel mai bun mod de a rămâne în formă excelentă.

„Sunt ca un rechin, sunt mereu în mișcare, trebuie să rămân în viață, dar uneori, pentru binele meu, o femeie trebuie să găsească o cale de odihnă și de leneș. De fapt, aș spune că sunt jumătate de rechin și jumătate din Marea Mediterană. ”

În ceea ce privește dragostea de mâncare, ea este un italian adevărat: mănâncă totul, dar îi place cel mai mult bucătăria italiană. Mâncarea preferată este paste cu parmezan.

Dieta lui Monika este mai mult despre dimensiunea porției, nu despre tipurile de alimente. Acest plan îi permite să mănânce orice dorește, cu condiția să controleze cantitatea de alimente.

Meniu de dieta de 10 zile

Această dietă este unică în diversitatea sa. În plus, nu trebuie să căutați mâncăruri exotice și să pregătiți mâncăruri complicate.

Prima zi

Mic dejun: 150 ml de iaurt natural și neîndulcit cu bucăți de mere.

Pranz: 200 de grame de carne de vită fiartă, 200 de grame de salată verde salată cu 1 lingură de ulei de măsline, o felie de pâine de porumb.

Cina: o cana de fructe de padure proaspete, 150 de grame de orez fiert cu o lingura de ulei de masline si 50 de grame de branza topita, 150 de grame de salata de legume, orice fel de fructe.

Ziua a 2 a

Mic dejun: ceașcă de cafea fără zahăr, pâine prăjită și lingură de fructe de padure sau gem de fructe.

Pranz: 3 omele de ouă, 2 dovlecei mici, fierte întregi de pâine integrală.

Cina: 150 de grame de carne macră, salată.

Ziua a 3 a

Mic dejun: ceai verde (cu lamaie), pâine prăjită cu miere, grapefruit.

Prânz: 200 de grame de cartofi gătite sau coapte cu patrunjel sau condimente, 100 de grame de brânză cu conținut scăzut de grăsimi.

Cina: 170 de grame de spaghete cu ulei de măsline și roșii, orice fruct.

Ziua a 4 a

Micul dejun: iaurt natural, neîndulcit și cu conținut scăzut de grăsime, cu 2 lingurițe de miere, 40 de grame de brânză.

Prânz: 100 de grame de orez fiert, 100 de grame de dovlecei fierte, 100 de grame de carne de vită fiartă.

Cina: ceașcă de fructe, 200 de grame de pește gătit, salată de legume cu ulei de măsline, o porție de pâine, orice fruct.

Ziua a 5 a

Micul dejun: Un pahar de suc proaspăt stors, două biscuiți sărate.

Prânz: 100 de grame de spaghete, salată proaspătă verde cu ulei de măsline, portocale sau struguri.

Cina: 250 de grame de salata de legume cu fasole fiarta, orice fruct.

În restul zilelor din meniu, repetați oricare din zilele anterioare.

Nu vă așteptați la unele rezultate șocante din această dietă. Fiind într-un astfel de regim timp de o săptămână, veți pierde2-3 kg. Dar vă veți simți minunat și nu vă va face rău corpul.

Dieta faimoasă a actritei este bună deoarece conține suficiente cantități de fructe și legume bogate în vitamine, microelemente și fibre. O astfel de dietă contribuie la normalizarea funcționării intestinului, curăță corpul de toxine și reglează procesele metabolice.

Deoarece mierea este, de asemenea, o parte din această dietă, nu veți simți în mod constant nevoia de dulciuri. Toate felurile de mâncare sunt pregătite foarte ușor, deci este perfect pentru tine dacă nu ai prea mult timp liber.

În ceea ce privește dezavantajele acestui regim, acesta implică foarte puține proteine. În plus, un număr mare de alimente vegetale activează procesul de fermentație, ceea ce poate duce la tulburări ale sistemului digestiv. Intervale lungi între mese pot provoca o senzație constantă de foame. Pentru a scăpa de ea, puteți bea un pahar de apă caldă de fiecare dată când simțiți nevoia de alimente.