Revista Sănătate

87 Medici, oameni de știință și supraviețuitori din 7 țări din Asia UNITE pentru a termina cancerul!

Călătorie prin Asia și descoperi secretele de luptă împotriva cancerului din Est!
În vara anului 2018, echipa TTAC a efectuat un voiaj în 7 țări din Asia – Japonia, Taiwan, Filipine, Singapore, Malaezia, Thailanda și India.

În călătoria lor, au descoperit protocoale uimitoare de tratare a cancerului, multe dintre ele fiind „ascunse” de restul lumii. Călătoria era plină de înțelepciune, informațiile erau de neprețuit, iar oamenii pe care îi întâlneau de-a lungul drumului erau remarcabili.

În fiecare episod al medicinei orientale: Călătorie prin Asia, întâlnim medici, oameni de știință, cercetători și supraviețuitori din fiecare țară – dezvăluie preventive preventive împotriva cancerului … terapii … și tratamente de salvare care vă pot proteja pe dumneavoastră și pe cei dragi de cancer.

EPISODUL 1 „Terenul Soarelui în Apă”
EPISODUL 2 „Insula frumoasă”
Episodul 3 „Perla Orientului Mării”
EPISODUL 4 „Orașul leului”
EPISODUL 5 „Țara Malay indigen”
EPISODUL 6 „Țara zâmbetelor”
Episodul 7 „Țara pădurilor Jambu”

Charlene & Ty Bollinger sunt fondatorii programului The Truth About Cancer®. După ce a pierdut mai mulți membri ai familiei la cancer (inclusiv mama și tatăl lui Ty), au refuzat să accepte ideea că chimioterapia, radiațiile și chirurgia au fost cele mai eficiente tratamente disponibile pentru pacienții cu cancer.

Au început o căutare pentru a afla tot ce ar putea avea despre tratamente alternative de cancer și despre industria medicală. Ceea ce au descoperit a fost șocant. Există dovezi ample care susțin afirmația că „războiul împotriva cancerului” este în mare măsură o fraudă și că companiile farmaceutice multinaționale „rulează spectacolul”.

Medicina de Est: Călătoria prin Asia este ultimul lor efort în efortul de a descoperi adevărul și de a-și cruța milioane de tați … mame … fii … și fiice de la a întreține întotdeauna pierderea grea a unui iubit față de cancer.