Revista Sănătate

Mama traumatizată dezvăluie modul în care fetița ei era să moară după ce o rudă de-a ei a sărutat-o !

Kaylah Merritt, care are doar un an, a fost spitalizată timp de patru zile luna trecută, după ce o rudă a sărutat-o pe buze în timp ce avea o răceală .

Ea a dezvoltat curând o erupție purpurie „îngrozitoare” pe tot corpul ei și a rămas plânsă de durere.

Părinții ei, Brogan Thomas și Connor Merritt, ambii 22 de ani, s-au grabit la Spitalul Memorial Darlington pentru tratamentul de urgență.

.Kaylah este diagnosticată cu Eczema Herpeticum după ce un membru al familiei a sărutat-o ​​pe buze .

Kaylah Merritt este norocos să fie în viață după ce a fost îmbolnăvit de o rudă când i-a sărutat buzele .
Kaylah, din Staindrop, Darlington, County Durham, este  diagnosticată cu „Eczema Herpeticum”, o infecție virală provocată de virusul herpesului, și a necesitat două runde de antibiotice și mai multe creme diferite pentru a-și calma pielea.

Părinții ei îi îndeamnă acum pe adulți să fie conștienți de riscurile sarutării unui copil pe care gura îl poate aduce după ce medicii au spus că experiența tot ar fi putut fi fatală.

Parintii ei au spus ca ar fi murit  – „Am fost acasă și am fost pe cale să o pun în baie când am văzut brusc toate semnele pe picioarele ei.

„A fost un coșmar îngrozitor, peste tot existau urlete violete și Kaylah își plângea inima.

Ce este Eczema Herpeticum?
Eczemul herpetic este o infecție cauzată de obicei de virusul herpes simplex 1, care este de obicei responsabil pentru apariția rănilor la gură sau în alte părți ale corpului.

Persoanele cu dermatită atopică și alte boli ale pielii sunt mai predispuse la infectare, iar boala este mai frecventă la sugari și copii mici.

Simptomele includ blistere, febră mare și ganglioni limfatici umflați și pot fi dovediți în unele cazuri morți.

„Am fost îngrozit, primul meu gând a fost că avea ceva de-a face cu meningita, pentru că a avut-o inainte.

„Logodnicul meu a fost pietrită, dar ma ținut calm și m-am asigurat că și Kaylah era calm.

Știam imediat că trebuia s-o ducem la spital.

„Doctorii ne-au spus că cineva cu o răceală rece trebuie să fi sărutat-o ​​pe buze și pentru că sistemul imunitar al copiilor nu este suficient de puternic, ea a dezvoltat erupția cutanată.

„Când medicii mi-au spus cât de periculos am fost, am plâns și am plâns gândindu-mă cum aș fi putut-o pierde din cauza unui sărut prostie.

„Connor a fost șocat și nu a putut să creadă că totul a scăzut și la un sărut.

Dacă n-am fi plecat rapid la spital, ar fi putut fi foarte periculoasă, ar fi putut să o pierdem.

„Am fost atât de ușurat când Kaylah nu era în pericol.”

Kaylah a supraviețuit anterior meningitei și a avut nevoie de o puncție lombară pentru a supraviețui.

De data aceasta, medicii i-au spus părințiilor că Eczema Herpeticum ar fi putut fi foarte periculoasă, așă că a fost norocoasă că a fost adusă în spital la timp.

Kaylah a reușit să se întoarcă acasă după patru zile într-o sală, dar părinții ei au spus că încă nu s-a recuperat pe deplin.

Chiar și o lună mai târziu, ea trebuie să ia medicamente de zi cu zi până când virusul nu mai este disponibil și trebuie să frecventeze întâlnirile medicului săptămânal.

Brogan a spus: „Sunt acum peste casa acasă a lui Kaylah și mă bucur de ea cu jucăriile ei și cu hainele suplimentare.

„Vreau doar ca alți părinți să știe, nu trebuie să fii bolnav fizic pentru a-ți răni un copil, poți pur și simplu să fii un purtător al virusului și să-i afectezi încă”.