Revista Sănătate

Iar sistemul sanitar lasă din nou de dorit ! Bărbat circumcizat din greșeală de către medic pentru ai verifica vezica !

Cue povestea unui britanic care a intrat în spital pentru a-și verifica vezica urinară, dar în schimb a rămas cu un penis împrejur, deoarece medicii i-au amestecat hârtiile.
Un raport al Serviciului National de Sanatate (NHS) spune ca pacientul nenumit a intrat pentru o cistoscopie, o procedura de a privi in ​​interiorul vezicii urinare, folosind o cameră subțire introdusă prin uretră, la un spital din Leicester, Anglia. Dar, datorită unei eforturi documentare, medicii au îndepărtat chirurgia prepuțul din penis.

NHS a numit acest lucru un „eveniment niciodată”, sau o eroare foarte gravă, dar foarte prevenită, care nu ar trebui să se fi întâmplat niciodată. Această greșeală nefericită a fost unul din cele 8 evenimente care nu au avut loc în 2018 la spitalele din Spitalele Universitare din Leicester NHS Trust.

10 lucruri ciudate pe care ai vrea să le știi despre penisuri
Un alt exemplu, poate chiar mai terifiant, al uneia dintre evenimentele niciodată enumerate în raport: ovarele femeii sunt eliminate din greșeală.
Pentru toți cei care nu au un penis: circumcizia este îndepărtarea chirurgicală a pielii care acoperă vârful penisului, potrivit Clinicii Mayo. Este destul de obișnuit ca nou-născuții să fie circumciși, mai ales în Statele Unite. Dar este mult mai puțin obișnuit după etapa nou-născutului.

Decizia de a avea un copil circumcis este totală pentru părinți, dar circumcizia are unele avantaje pentru sănătate, cum ar fi un risc mai mic de infecții ale tractului urinar și infecții cu transmitere sexuală.
Deci, în timp ce acest bărbat a obținut câteva beneficii de sănătate din amestec, ne îndoim de faptul că acesta a fost ceea ce ia trecut prin minte atunci când medicii au trebuit să-i spună: „Toată lumea face greșeli”.