Revista Sănătate

Ce este umflarea fibromialgiei și ce o provoacă?

Fibromialgia este încă o condiție larg înțeleasă greșit, pe care comunitatea medicală continuă să o exploreze și să o cunoască. Fibromialgia se prezintă în mai multe forme, ceea ce contribuie la mistica sa notorie. O afecțiune mai puțin cunoscută cauzată de fibromialgie este edemul (sau umflarea fibromialgiei).

Complicațiile fibromialgiei: Ce este edemul?
Edemul este umflarea cauzată de excesul de lichid prins în țesuturile corpului. Edemul poate afecta orice parte a corpului, deși este cel mai frecvent observat în mâini, brațe, picioare, glezne și picioare.

Recunoașterea simptomelor edemelor

Simptomele edemului includ umflături sau umflături care sunt cele mai frecvente la picioare sau brațe. Piele întinsă sau strălucitoare, care poate fi predispusă la ruperea sau la rupere. Piele durificată; acest lucru este evident în pielea care păstrează o impresie după ce a fost apăsată câteva secunde. Simptomele edemului suplimentar includ mărirea abdominală, scurtarea respirației și brațele sau picioarele grele.

Frecvente declanșatoare ale edemelor

Dacă aveți edem ca o complicație a fibromialgiei, este util să știți despre alte cauze comune.

Faceți-vă cât mai bine pentru a evita aceste declanșatoare poate ajuta la prevenirea deteriorării edemelor, pe măsură ce utilizați remedii naturale pentru ao gestiona.

Ședere sau în picioare pentru perioade lungi de timp.

Anumite medicamente: medicamente pentru tensiunii arteriale, steroizi, estrogeni, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene și anumite medicamente pentru diabet zaharat numite tiazolidindione .
Boala renala poate contribui la suplimentar de sodiu si fluid in circulatie. De obicei apare în picioare și în jurul ochilor
Ciroza lichidului se poate acumula în abdomen și picioarele dumneavoastră din cauza leziunilor hepatice .
Insuficiență cardiacă.

6 Remedii pentru edemul naturale


1 Oțet de cidru de mere

Ajută la refacerea nivelului de potasiu și la retenția lichidului

Adăugați 1 sau 2 lingurițe la un pahar de apă și băutură. Oțetul de cidru de mere este, de asemenea, un plus frumos la salată.

2-Sare Epsom

Reduce umflarea și inflamația, pot extrage excesul de fluide și toxine din organism .

În baie, turnați 2 cani de săruri Epsom. Înmuiați-l timp de 10-15 minute. Aceasta se poate repeta de 3 ori pe săptămână. Alternativ, săriți toată baia de corp și înmuiați numai picioarele. Într-o mică cada sau o găleată, pictați picioarele în apă caldă, ajungând chiar deasupra gleznelor. Adăugați 1/2 ceașcă de săruri Epsom și înmuiați timp de 30-60 de minute.

3 – Ulei de arbore de ceai

Îndepărtarea uleiului de arbore de ceai pe zona afectată ajută la reducerea umflăturilor și a inflamației .

Adăugați 5-10 picături de ulei de arbore de ceai la un ulei de purtător și frecați ușor zona afectată. Un ulei de purtător este necesar pentru a limita iritarea pe piele. Sugestiile uleiului de transport includ ulei de nucă de cocos, ulei de migdale, ulei de avocado sau ulei de măsline.

4- frunze de păpădie

Un diuretic natural care încurajează scurgerea fluidului. Papadia conține, de asemenea, potasiu, care va echilibra nivelurile de sodiu în organism . Încercați să adăugați o păpădie în ceai.

5- Patrunjel

Un diuretic natural care stimulează producerea de urină pentru a ajuta la ameliorarea retenției de apă și a balonării . Adăugați 1 linguriță de patrunjel uscat la 2 cesti de apă. Se fierbe timp de 10 minute, se strecoară și se bea apoi. Pătrunjelul este, de asemenea, un plus frumos la supe, salate sau sandwich-uri.

6- Masaj

Un masaj delicat va promova curgerea sângelui, ameliorarea presiunii asupra vaselor de sânge și reducerea umflăturilor. Aplicați ulei cald în zona afectată și utilizați curse ușoare de frecare pentru a promova vindecarea. Uleiul recomandat include muștar, măsline sau nucă de cocos.