Revista Sănătate

Nu ești gras, ai stomacul umflat. Cum poți scăpa de această senzație

Mulți oameni se confruntă cu problema balonării și a senzației de stomac umflat. Această neplăcere este cauza de acumularea de apă în organism, dar și de umflarea intestinelor. Dacă te-ai săturat să te simți mereu ca un balon, trebuie să încerci o soluție ingenioasă naturală care te va scăpa de această problemă mai repede decât ai crede.

Trebuie să pregătești o băutură din ingrediente simple, care îți va curăța stomacul peste noapte. Ba mai mult decât atât, vei pierde ca prin minune peste 10 centimetri din talie.

În plus, această băutură are un efecte foarte bun asupra sistemului digestiv și îmbunătăți eliminarea grăsimilor și gazelor din stomac, potrivit healthadviceteam.com. De asemenea, se vor elimina și depozitele de toxine din intestine, dar și apa în exces. Iată cât de ușor se prepară această băutură!

Ingrediente:

o lingură de ghimbir ras
o lingură de migdale zdrobite
o jumătate de cana de lapte de migdale
o jumătate de banană
o jumătate de lingură de scorțișoară

Mod de preparare și administrare:

Tot ce trebuie să faci este să amesteci foarte bine toate ingredientele într-un blender.

La jumătate de oră după cină, bea această băutura și nu trebuie să mai mănânci sau să mai bei nimic altceva până a doua zi când te trezești.

De ce este atât de eficientă această băutură?

Laptele de migdale are un conținut foarte scăzut de grăsimi, însă este bogat în nutrienți, banananele sunt bogate în fibre, multe minerale și vitamine care ajută la pierderea în greutate. Ghimbirul ajută la accelerarea metabolismului, care ajută mult la pierderea în greutate.