Revista Sănătate

10 tipuri de smoothie pe care să le prepari dimineața. Vei avea energie toată ziua

Îți dorești ca în fiecare zi să te bucuri de energie pentru a face tot ceea ce ți-ai propus? Venim în ajutorul tău cu câteva rețete de smoothie, perfecte pentru a de bucura de energie toată ziua, dacă le consumi dimineață.

1. Smoothie pentru digestie

Ai nevoi de o banană, câteva fire de pătrunjel, jumătate de acovado, ghimbir, suc lamâie și apă de cocos. Pune-le pe toate în blender și bucură-te de un smoothie delicios, perfect pentru o digestie bună.

2. Smoothie pentru eliminarea grăsimii

Ai nevoie de trei castraveți potriviți, ceapă verde, lămâie, mentă, avocado și apă. Te vei bucura de o energie bună pe tot parcursul zilei după ce vei consuma acest smoothie.

3. Smoothie cu căpșuni, banane și lapte de migdale

Pune o banană, căpșuni, pune și câteva frunze de mentă. Adaugă și laptele de migdale. Mixează totul și bucură-te de un preparat delicios.

4. Smoothie cu unt de arahide

Ai nevoie de două linguri de unt de arahide, suc de fructe proaspete și câteva căpșuni. Pune-le în blender și îți vei lua porția de energie pentru întreaga zi.

5. Smoothie cu prune și ananas

Pune două-trei prune proaspete, o jumătate de ananas, un mango, dar și o banană. La final savurează totul cu plăcere!

6. Smoothie cu smochine și curmale

Pune trei curmale și smochine, sucul de la o lămîie și un avocado. Adaugă peste ele apă de cocos. Blenduiește și ia-ți porția de energie!

7. Smoothie cu avocado și țelină

Pune în blender un avocado, o banană, zeama de la o lămâie, un măr și o jumătate de fir de țelină.

8. Smoothie cu ghimbir și morcovi

Pune în blender 2-3 morvoci, un castravete, un cub de ghimbir și jumătate de fruct sau de avocado.

9. Smoothie proteic

Pune lapte de soia în blender, o banană, câteva migdale și o lingură de tărâțe de ovăz. Se servește imediat ce se omogenizează.

10. Smoothie cu mango

Pune în blender un mango copt bine, o banană, o cană de lapte de migdale și câteva semințe de chia. Semințele se adaugă după ce totul a fost omogenizat bine.