Revista Sănătate

Usturoiul și mierea combinația câștigătoare împotriva colesterolului, a obezității, a indigestiei, și nu numai

Din ce în ce mai mulți oameni au început să aibă tot mai multă încredere în tratamentele naturiste, pentru că în general, acestea nu au efecte adverse asupra organismului. Există un amestec de ingrediente simple, care are efecte senzaționale asupra sănătății.

Este vorba despre siropul de usturoi, despre care se spune că este de zece ori mai eficiente decât penicilina, ba chiar ține cancerul la distanță. Oricine poate prepara acest elixir natural, pentru că se face doar din ingrediente ieftine.

Siropul de usturoi întărește sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul de colesterol „rău’ din corp, conform girly.ro. Mai mult decât atât, acesta ameliorează simptomele răcelilor și infecțiilor, dar și durerile provocate de artrită sau gută.

Acesta se prepară și din oțet de mere, care conține fitonutrienți care previn apariția cancerului și crampele de la nivelul picioarelor.

Cum se face siropul de usturoi?

Ingrediente:

8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți
200 ml miere
200 ml cidru din oțet de mere

Cum trebuie să procedezi?

Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă timp de 15 secunde. Compoziția formată se păstrează într-un borcan, la frigider timp de 5 zile. După acest timp, siropul este gata, ai grijă însă să amesteci totul în fiecare zi.

După ce elixirul este gata, în fiecare dimineață, adăugă două lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie