Revista Sănătate

Suntem diferiti, ca haine diferite, avem opinii diferite, iar pentru unii, cel mai important, avem propriul nostru mod unic de a bea cafea. Aparent, știind cum cineva îi place cafeaua nu mai este rezervată încercării de a impresiona un altul semnificativ. În schimb, este suficient să inițiați un război pe internet!

Graficul gradientului de cafea include o imagine a 36 de tipuri diferite de cafea.

Acestea sunt colorate datorită ingredientelor adăugate la cafea sau lapte – și variază în funcție de culoarea și nuanța datorită cantității adăugate. Diagrama este organizată într-o rețea cu axele Y etichetate A-F și axa X etichetate 1-6.

Acest lucru permite cititorilor să identifice cu ușurință ceașcă preferată de cafea. În timp ce Delish inițial intenționa doar ca spectatorii să se distreze pentru a-și arăta cafeaua preferată, ei au primit mult mai mult decât au negociat.

Unii comentatori au anunțat pur și simplu cupa preferată, în timp ce alții au condamnat pe cei care nu au fost de acord. Un val de persoane a început să voteze pentru A1, celălalt băutură pe graficul care era în întregime cremă. S-ar putea să vă empați cu răspunsul rezultat al băutoarelor de cafea confuze, puțin dezgustate. Unul dintre comentatori a spus: „Unii dintre yall sunt într-adevăr aici, beau lapte cu aromă de cafea și trebuie să se oprească.” Alții au sugerat că singura ceașcă de cafea gustoasă a fost cea din mijloc cu o doză parțială de cremă sau lapte, porție de cafea. Alții au susținut că paharul pur negru de cafea este singura modalitate de a merge.

Războiul de cafea
Faptul că oamenii au o preferință diferită atunci când vine vorba de cafea nu este deloc o surpriză. Oamenii ca diferite cereale, diferite topuri de pizza, diferite arome de înghețată și sucuri diferite. Faptul că toată lumea pare să aibă un palat diferit pentru cafea este în întregime previzibilă! Complicația vine atunci când oamenii nu pot sau nu vor înțelege de ce altcineva ar putea sau ar avea o altă preferință. Este rar ca oamenii să vadă ceva din perspectiva altcuiva sau să facă eforturi în înțelegerea unei preferințe diferite.

Acestea fiind spuse, este ușor să vezi lucrurile din perspectiva altcuiva! Trebuie doar să faci puțin efort.

Oamenii care se bucură de cafea fără cremă sau lapte tind să se bucure de gustul băuturii reale. Oamenii de genul asta investesc adesea în boabe de cafea mai scumpe, bucurându-se de diferențele de arome din fasolea cultivată în diferite regiuni ale lumii. Ei nu tind să ajungă la îndulcitori sau aditivi, așa cum o văd că distrug cafeaua.

Oamenii care au tendința de a adăuga o mulțime de cremă la cafeaua lor ar putea să se bucure doar de o băutură fierbinte dulce. Aceste tipuri de oameni ca „cafea”, ceea ce înseamnă că se bucură de aroma de cafea, dar numai după ce a fost îndulcită pentru a ascunde toate aromele pe care nu le place. Aceste tipuri de oameni investesc în diferite cremă și îndulcitori și tind să cumpere boabe ieftine de cafea cu arome mai puțin complicate. Acești consumatori de alcool nu pot include deloc cafea! De ce nu? Laptele cald a fost folosit ca o băutură de culcare pentru generații.

Există o gamă largă de persoane între ele, dar majoritatea au pur și simplu o preferință diferită a palatului, o experiență diferită cu cafeaua sau nevoi diferite!

Concluzie
Nu este neobișnuit ca oamenii care beau cafea neagră – sau cel puțin, cafeaua cu o cantitate mică de lapte sau cremă – să-și prindă nasul la oamenii care o beau doar cu multă cremă. Mai ales dacă acești consumatori de cafea insistă că le place cafeaua sau beau cafea adevărată. Adevărul este că compararea cafelei negre cu cafeaua, care este în mare parte cremă, este ca o comparație între o bară de ciocolată neagră de 90% și o tort de ciocolată cu patru straturi cu glazură groasă. Nu este nici un rău în a plăcea nici un lucru. Ambele pot fi delicioase pentru diferite persoane. În timp ce au un numitor comun, unul este clar diferit de celălalt. Și este 100% OK. Este la fel de simplu ca asta.

Principala ieșire aici este să vă apropiați de omul vostru cu o minte deschisă și cu o inimă plină de compasiune. Nu trebuie să-ți placă ce-i place altcuiva, dar nu e treaba ta să le judeci nici pentru asta. Poate fi dificil să înveți empatie și compasiune atunci când se confruntă cu probleme dificile, de tip hot-button, cum ar fi politica sau religia. Deci, poate putem începe mici – cu ceva la fel de simplu ca o ceașcă de cafea.