Revista Sănătate

Cum sa faci o viata mai buna ? Aceste cocktail-uri de ucigaș Kentucky Derby iau preferatul alimentat de bourbon la un nivel complet nou !

Julep-ul monetar clasic este la fel de simplu ca și bourbonul, frunzele de menta, siropul simplu și gheața zdrobită – trebuie să zdrobiți gheața – și în timp ce nu este nimic în neregulă cu tradiția, atunci când vine vorba de Derby, obțineți puncte suplimentare de stil pentru a le amesteca .

Maker’s isi ia foarte serios apa – fiecare picatura folosita in procesul de distilare provine din lacul cu filtru de primavara, calcaros, la Star Hill Farm din Loretto, Kentucky, 1.000 de acri de paduri durabile si dealuri care se simt mai degraba sanctuar decât o distilerie.

Iata cateva exemple

a) Darlin Kulla de la Succotash
– 1,5 oz. bourbon
– 1 lingura. sos de mure (vezi reteta de mai jos)
– ¼ oz. suc de lămâie
– ½ oz. zahăr Demerara
– gheață cu pietricele
– Splash Champagne sau alte vinuri spumante uscate
– 10 frunze de menta
– 2 mure
– coada de menta
SECRET INGREDIENT: SUCCES BLACKBERRY

Pentru a pregăti sosul de mure, adunați 3 pâini de mure, ½ ceasca de zahăr, ½ ceasca de sirop de arțar și sucul de 2 lămâi. Se amestecă toate aceste ingrediente împreună pentru a forma sosul (servește 4).

Pentru a pregăti amestecul de suc de menta, amestecați bourbonul, sosul de mure, sucul de lamaie și zahărul demerara. Apoi, swizzle cu gheata zdrobita. Adăugați o stropire de șampanie și topul amestecului cu mai multă gheață de gheață, formând o formă dome frumoasă. În cele din urmă, garnisiți cu mure și o cremă de menta.

b) CARTHUSIAN JULEP – CHARLESTON, SC

Creat de Jayce McConnell de la Edmund’s Oast

  • 1 oz. bourbon
  • 6 frunze de menta
  • ½ oz. verde Chartreuse
  • Gheață cu pietricele
  • Monede de menta
  • Cimbru
  • Pulbere Chartreuse (opțional)
    SECRET INGREDIENT: CHARTREUSE

Îndepărtează mentă frunzele delicate cu Chartreuse în partea de jos a unei pahare. Apoi, adăugați bourbonul și umpleți jumătatea cu gheață cu pietricele. Se amestecă rapid aceste ingrediente, apoi se adaugă o paie metalică și se împachetează paharul plin de gheață cu pietricele. Pentru a termina, garnisiți cu o mulțime de menta și cimbru; praf cu pulbere Chartreuse.

Creat de Kristina Magro din Clubul sportivilor

c) Sportivul lui Kristina Magro

– 1,5 oz. bourbon
– 1 lingură de gem de afine Bonne Maman
– 2 frunze mari de busuioc
– Gheață cu pietricele
– 1 rădăcină mare de busuioc
– Zahăr pudră
– 1 bătătură Angostura amar
INGREDIENTUL SECRET: BLOCUL BLUEBERRY

Îndepărtați bourbonul, gemul de afine și frunzele de busuioc. Acoperiți cu gheață cu gheață și garnisiți cu crenguță de busuioc și praf de zahăr pudră. Pentru atingerea finală, adăugați o picătură de amariță Angostura pe vârful crengii.

d) Tangue-Cut Sparrow lui Alex Negranza
– 1,5 oz. bourbon
– mână de frunze de menta
– 2 linguri. Champagne sirop (vezi reteta de mai jos)
– gheață cu pietricele
– 2-3 sprayuri de absint (opțional)
Pentru a pregăti siropul de șampanie, adunați o sticlă de șampanie și adăugați-o într-o oală pentru a fi redusă. Reduceți cu 50% și adăugați în 3 cupe de zahăr. Acest lucru va da suficient sirop pentru a fi folosit in mai multe juleps.

Păstrați acest sirop într-un recipient etanș la frigider pentru a păstra pentru utilizare ulterioară.

Pentru a pregăti amestecul de suc de menta, amestecați bourbonul și frunzele de menta (cu excepția câtorva pentru garnitură). Apoi, amestecați în sirop de șampanie și lichior de maraschino. Adăugați în gheață și decorați-vă cu frunze de menta. Ca o atingere finală, absintul de pulverizare pe partea de sus.