Revista Sănătate

17 semnele de avertizare, deplasarea mucegaiului în casa ta vă distruge corpul

Dispozitivele scurse și alte utilități pe bază de apă rămân una dintre cele mai importante surse de deșeuri de apă. În plus față de mașinile de spălat și mașinile de spălat vase, frigiderele și uscătoarele au acum posibilitatea de a fi conectate la o sursă de apă, de asemenea – datorită distribuitorilor de apă și gheață și respectiv îngrijire a ridurilor.

Cu majoritatea aparatelor de uz casnic conectate acum la o sursă de apă, crește potențialul de scurgere. Scurgerile pot provoca pagube importante gospodăriei dvs. și pot determina condiții potențiale periculoase de viață cu cauza principală de îngrijorare fiind mucegaiul.

Ce este matrița de uz casnic?
Moldul este un tip comun de ciuperci. Puteți găsi mucegai în interior, în aer liber, aproape peste tot, pe tot parcursul anului. Creste cel mai bine in medii calde, umede si umede si se multiplica folosind sporii microscopici care se deplaseaza prin aer si se ataseaza la diferite structuri si materiale.

Există mai mult de 100.000 de tipuri și specii de mucegai, unele dintre acestea fiind inofensive, dar unele pot provoca probleme grave de sănătate. Cele mai frecvente tipuri de mucegai de uz casnic, care vă pot afecta sănătatea, sunt mucegaiurile alergenice. Aceste tipuri de mucegaiuri conțin alergeni, care pot provoca alergii și alte simptome diferite la om. Dacă întâmpinați următoarele simptome, este posibil să trebuiască să îndepărtați imediat mucegaiul din casa dumneavoastră.

Simptomele bolii mucegaiului

Puteți găsi ciuperci și mucegai în interior, în medii umede. Persoanele care petrec timp în astfel de medii uneori se plâng de:

– probleme de memorie, ceață a creierului, probleme cu focalizarea și funcția executivă
– oboseală, slăbiciune, stare generală de rău și oboseală
– crampe musculare, dureri și dureri, dureri articulare fără artrită inflamatorie, dureri nervoase persistente, dureri de gheață
– amorțeală și furnicături
– o durere de cap
–  sensibilitate la lumină, ochi roșii și / sau vedere încețoșată
– probleme sinusale, tuse, dificultăți de respirație, foamete din aer, simptome asemănătoare astmului
tremors
– amețeală
– durerea persistentă a nervilor
– dureri abdominale, greață, diaree, modificări ale apetitului
– gustul metalic
– creșterea în greutate în ciuda efortului suficient (rezistența la pierderea în greutate)
– transpirații nocturne sau alte probleme legate de reglarea temperaturii
– sete excesivă
– creșterea urinării
– „șocuri” statice

Deși este normal ca o mică cantitate de mucegai sau mucegai să apară pe pereții de duș sau în orice altă aplicație în care se acumulează apă, creșterea mucegaiului sau a mucegaiului în colțurile camerelor sau în pereții fără duș indică clar că există o scurgere în zona înconjurătoare. Acest lucru creează un mediu perfect de viață și reproducere.

Îndepărtați creșterea mucegaiului în case, școli și întreprinderi pentru a menține sănătatea, integritatea structurală și calitatea vieții. Curățarea unor cantități mici de mucegai se poate face de către proprietarii de case. Eliminarea mucegaiului din zonele mari necesită expertiză și protecție atât pentru specialiștii înlăturați, cât și pentru ocupanții spațiului afectat.

Nu uita să te descurci cu scurgerea!
Pentru a preveni apariția unui focar potențial al mucegaiului în casa dvs. sau pentru a preveni o extindere a problemei mucegaiului existent, se recomandă să aveți grijă de scurgere după curățarea problemei mucegaiului.

În interior, robinetele de apă, toaletele, supapele de apă, aparatele de uz casnic, țevile și tuburile sunt toate printre cauzele potențiale ale unei scurgeri în gospodăria dvs. Un instalator va trebui să vină, să evalueze situația în continuare și să localizeze cauza scurgerii.

Dacă există o scurgere externă, vă rugăm să comunicați reprezentanților orașului să vină și să inspecteze conductele care conduc spre casă, precum și contorul de apă însuși pentru eventuale erori sau erori.