Revista Sănătate

Un nutriționist a creat o agitație cu afirmația că pizza ar face un mic dejun mai bun pentru un mic dejun mai sănătos decât cerealele !

Chelsey Amer este specialistul care a făcut cererea, spunând în parte că „pizza împachetează o pungă de proteine mult mai mare, care vă va ține pe deplin și va crește saturația pe tot parcursul dimineții”.

 

 

Australian News.com.au a cântărit în această întrebare și a constatat că adevărul ar putea fi mai puțin tăiat și uscat, scriind că „depinde de ce fel de pizza și cereale pentru micul dejun vorbim”.

Observând că multe cereale populare în Statele Unite sunt puternic prelucrate și în cea mai mare parte făcute din zahăr, Susie Burrell de la News.com.au scrie că pe piață încă mai există o mulțime de cereale sănătoase, iar ingredientele lor includ „fulgi de ovăz, muesli și tarate pot fi îmbinate cu toppinguri bogate în proteine ​​”, cum ar fi iaurtul grecesc.

Burrell urmărește:

Ultimele date australiene care analizează dietele consumatorilor de cereale pentru micul dejun publicate în jurnalul Nutrients au arătat că consumatorii de cereale pentru micul dejun au scăzut BMI, au o dietă sănătoasă pe tot parcursul zilei, consumă mai multe cereale integrale și fibre dietetice și consumă cea mai mică cantitate de zaharuri adăugate zilnic.

Deci, în timp ce există câteva cereale de mic dejun dulci, acest lucru nu înseamnă că toate cerealele pentru micul dejun sunt o opțiune de mic dejun.
Practic, atunci, spunând că pizza bate cerealele ca o modalitate nutritivă de a începe ziua este, cel mai bine, imprecisă. Totul depinde de tipul de pizza sau de tipul de cereale pe care îl alegeți și de ceea ce adăugați la ea.

Alegeți unul sau altul, dar alegeți cu înțelepciune. Indiferent ce faceți, pur și simplu nu renunțați complet la micul dejun. Un alt studiu recent a constatat o corelare între sărind peste prima masă a zilei și un risc crescut de deces precoce din cauza bolilor cardiovasculare

Rapoartele CNN:

Dupa ce a fost luata in considerare varsta, sexul, rasa, statutul socio-economic, dieta, stilul de viata, indicele de masa corporala si starea bolii, studiul a constatat ca cei care nu au avut micul dejun au avut un risc de mortalitate cardiovasculara cu 87% mai mare comparativ cu cei care au avut micul dejun în fiecare zi …
Nu mai lipsim niciodată o masă de dimineață și, de asemenea, să rămânem împreună cu nutriționistul Chelsey Amer în această privință.

Zahărul este foarte bun pentru multe lucruri – muniții, plopping pe canapea pentru o blandă de desene animate retro, cumpărarea dentistului dvs. un nou Ski-doo, dar pizza este bomba. Muesli poate rămâne în Whole Foods unde îi aparține.