Revista Sănătate

Caz șocant…Femeia găsită solidă înghețată face o recuperare incredibilă !

O perspectivă sumbră
După o presupusă șase ore de înghețare în curtea lui Nelson, la o temperatură mai mică de 22 de grade, a observat ce va descoperi în curând Hilliard devreme în dimineața următoare.

„Am fost așa de surprinsă când am văzut acel mic bucăți în curte”, a spus el. Am apucat-o de guler și am alunecat-o în pridvor. Am crezut că a murit. Am înghețat mai tare decât o bordură, dar am văzut câteva bule care i-au ieșit din nas. ”

Doctorii de la spitalul Fosston au continuat să spargă ace în încercarea de a obține un IV în brațele ei înghețate. Pulsul ei era de doar 12 bătăi pe minut, iar temperatura corpului nu se înregistrase nici măcar pe un termometru. Deși medicii și personalul spitalului nu au renunțat.

O supraviețuire miraculoasă?
Evenimentele extreme Hilliard au experimentat sunet miraculos. Chiar și Dr. George Sather, care a ajutat la tratarea tinerei femei, a spus: „Nu pot explica de ce trăiește. Era înghețată, literalmente. Este un miracol. ”

Cu toate acestea, potrivit dr. Richard Iseke, directorul asociat al Centrului Medical de Urgență din Boston în ianuarie 1981, nu este neobișnuit ca victimele înghețării să recupereze integral.

Dr. David Plummer, profesor de medicină de urgență la Universitatea din Minnesota, a confirmat că sa ocupat de o duzină de cazuri similare în ultimul deceniu.

„Avem pacienți pe care îi puteți bate la fel ca lemnul”, a spus Plummer. „Ei simt stâncă solidă înghețată. Asta nu ne descurajează în nici un fel de încercarea de resuscitare. Și noi avem un succes de succes cu asta „.

Într-un interviu acordat MPR News, Plummer a explicat că trupurile noastre se răcesc, corpul necesită oxigen semnificativ mai puțin, deoarece fluxul sanguin încetinește.
Acestea fiind spuse, povestea revenirii lui Jean Hilliard nu este deloc uimitoare. De fapt, ea a adus-o într-un tur al bisericilor locale și a dus-o la emisiunea de la Tom Brokaw din New York City, precum și un episod din emisiunea de televiziune „Misterele nerezolvate”.

Dar, cel mai important – în afară de câteva degete înghețate – Hilliard a condus o viață normală fără probleme de sănătate cauzate de noaptea rece din decembrie 1980.

Povestiri de genul acesta, doar pentru a arăta cât de uimitor este cu adevărat corpul uman …