Revista Sănătate

Iată cum puteți transforma o întâlnire de afaceri într-o oră fericită în câteva secunde !

La prima vedere, acest sac de mesager arata ca aproape fiecare alta pe care o vedeti pe nenumarate randuri de pe Madison Avenue. Cu toate acestea, acest catelus are un secret – cuibărit lângă MacBook obligatoriu este un rezervor secret capabil să dețină 1,5 litri sau curaj lichid, adică două sticle pline de vin distribuite printr-un buștean discret de presiune activat, ascuns sub o clapă.

Portovino
Disponibil fie în vase din piele de cămilă sau argintiu, și la prețul de 89.95 $, punga secretă a sacului de cruce este izolată în cazul în care doriți ca băuturile dvs. la bord să fie calde sau reci și să păstrați laptopul și documentele importante bine protejate orice umiditate.

Și cureaua de umăr cu curea de protecție, concepută ergonomic, înseamnă că nu veți fi cântăriți de încărcătura ascunsă.

Portovino
Compania a introdus inițial acest concept inteligent ca o pungă pentru femeile care doreau să ia o sticlă de rosé preferat fără a atrage atenția exagerată.

Ei au fost curând bombardați de cererile oamenilor și au decis să creeze o versiune pentru ei. În plus față de sacul de mesagerie, ele oferă de asemenea un rucsac cu aceleași capacități secrete.

Ideea este glorios de simplă: „Puteți merge din întâlnirea de afaceri la ora fericită în câteva secunde”, ne spune designerul Marisa China.

Desigur, ai putea folosi geanta ca rezervorul secret deoarece este usor de demontabil. Și, bineînțeles, ați putea să o completați și cu ceva non-alcoolic, dacă doriți. Dar dacă vreți să umpleți chestia cu whisky direct, cu siguranță nu vă vom opri – vă rugăm să vă opriți la biroul nostru pe drumul spre casă.