Revista Sănătate

Cum sa faci propriul dvs. deodorant natural care funcționează trăind în mod tradițional !

Cele mai multe deodorante și antiperspirante convenționale sunt pline de substanțe chimice sintetice care penetrează rapid pielea, provocând iritații ale pielii și au potențialul de a întrerupe echilibrul hormonal, în special dacă conțin parabeni.

Aluminiu este folosit în antiperspirante pentru a „usca transpirația prin injectarea de ioni de aluminiu în celulele care liniile conductele de transpirație. Atunci când ionii de aluminiu sunt atrași în celule, apa curge; celulele încep să se umfle, stoarcerea conductelor închise, astfel încât transpirația nu poate ieși „, potrivit lui Julie Gabriel, Ghidul pentru frumusețea verde.

Știați că FDA impune ca toți antiperspiranții să scadă sudoarea medie a persoanei cu 20%? .

O abordare mai bună este să purtați un deodorant natural care să permită eliberarea transpirației și a toxinelor, în loc să le prindeți în interior.

În ceea ce mă privește, am încercat multe mărci din toate deodoranții cumpărați natural. Din păcate, niciunul dintre ei nu a făcut o treabă bună protejându-mă de mirosul cauzat de transpirația apocrină combinată cu bacteriile. Am descoperit că deodoranții de casă fac o treabă excelentă pentru prevenirea mirosului.

Cum să-ți faci propriul deodorant natural care să funcționeze
Ingrediente:
– 1/4 cup de bicarbonat de sodiu
– 1/4 pahar de argintiu pulbere
– 5-6 linguri Ulei de cocos
– 10 picături de ulei esențial
Instrucțiuni:
Combinați bicarbonatul de sodiu, uleiul de nucă de cocos și praful de argintiu și folosiți lingura, lucrați amestecul până când devine o textura fermă.
Se amestecă în uleiuri esențiale. Transferați-l într-un recipient (cu capac) și depozitați-l în frigider.
Textura trebuie să fie aproximativ aceeași cu cea a magazinului cumpărat. Această porțiune de rețetă ar trebui să dureze câteva luni.