Revista Sănătate

Inflamația cronică – Folosiți Cilantro pentru a vă detoxica corpul de mercur !

Cilantro este unul dintre cele mai blânde și eficiente medicamente naturale de detoxifiere pentru îndepărtarea metalelor grele și a altor toxine dăunătoare din corpul dumneavoastră. Este deosebit de excelent pentru îndepărtarea mercurului.

Metalele grele au fost legate de probleme grave de sănătate, cum ar fi bolile de inimă, deteriorarea creierului, bolile de rinichi, bolile pulmonare, oasele slabe, problemele emoționale și cancerul.

Cilantro în sine este o mare sursă de minerale sănătoase, cum ar fi potasiul, manganul, calciul, magneziul și fierul. De asemenea, are o cantitate extraordinară de vitamina K și A. Sa demonstrat că este un antifungic, antiseptic și antiinflamator eficient, care vă pot ajuta să detoxiflați sistemul și să reveniți la echilibru.

Cercetătorii de la New Delhi India, Institutul de Științe Medicale (AIIMS), au declarat că Coriandrum sativum (cunoscut și sub denumirea de cilantro) este un antiinflamator.

Coriandrum sativum L. (Familia: Apiaceae) este o plantă perenă, mirositoare și dulce, care este comună în regiunea sudică a Americii, America și regiunea mediteraneeană. Are numeroase nume în afară de cilantru, cum ar fi coriandrul, patrunjelul chinezesc și phak chi. Cilantro a fost folosit pe tot parcursul tradițiilor antice de vindecare pentru a ajuta la bolile inflamatorii cum ar fi artrita reumatoidă.

Cum să utilizați Cilantro ?

Cilantro este simplu și ușor de folosit, de fapt, este posibil să aveți deja ceva în casa dvs. Puteți arunca o mână de cilantru organic proaspăt în bucătarul tău, sau o poți tăia și o vei adăuga la cina în seara asta.

Cilantro Reteta de Smoothie de Inflamare-Bustare
Ingrediente
– ½ ceasca ambalata, cilantro organica proaspata tocata
– ½ ceasca de suc organic de mere (preferabil presat proaspat!)
– ½ ceasca de apa
– 1 lingurita de praf de grau (sau organifi)
Instrucțiuni
Se amestecă într-un blender până când este neted. Bucurați-vă!