Revista Sănătate

7 alimente care vă pot ajuta să scăpați fără dietă

1 – Năut

Năuturile sunt, de asemenea, o sursă minunată de fibre, astfel încât acestea să vă ajute să vă simțiți mai plini de timp și, după cum probabil știți, fibrele sunt excelente pentru curățarea intestinală și menținerea regulată.

Puteți, de asemenea, să le puneți în supe, să faceți Hummus cu ei, desigur, și puteți chiar să le coaceți în cuptor până când sunt crocante, să faceți o gustare fără păcat atunci când sunteți petic.

Puteți să le cumpărați în cutii sau borcane, iar dacă faceți, asigurați-vă că nu există sare adăugată și că nu plutesc în ulei. Pentru carnea finală, cumpărați soiul uscat și fierbeți-le acasă. Iată o legătură către o rețetă de salată caldă, care folosește găluștele.

2  – Kale

Kale este verde cu frunze verzi, care este superb pentru a vă ajuta să vă gestionați greutatea. Este plin de substanțe nutritive excelente, incluzând:

  • Clorofilă
  • Fibră
  • Fier
  • Magneziu
  • Vitamina A
  • Vitamina C
    Această listă de substanțe nutritive ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos, reglează nivelul de zahăr din sânge și vă oferă și energie. De asemenea, ajută la echilibrarea chimiei corpului și menține echilibrul mai alcalin decât acidul; care servește la minimalizarea inflamației. Kale este foarte versatil.

3 – Boabele sunt uimitoare pentru promovarea sănătății inimii și pentru a vă ajuta să vă gestionați greutatea.

În comparație cu majoritatea altor fructe, boabele sunt relativ scăzute în fructoză (zahăr din fructe) și au un conținut de fibre mai mare. Pe lângă faptul că vă ajută să vă gestionați nivelurile de zahăr din sânge, ele vă ajută și la sănătatea digestivă. Ei sunt, desigur, renumiți pentru conținutul lor antioxidant pentru a ajuta la uciderea acelor radicali liberi necinstiți; În special, afine. Ele servesc, de asemenea, pentru a minimiza inflamația.

Boabele sunt o tratație extraordinară atunci când aveți o dorință pentru zahăr. Conținutul redus de fructoză le dă dulceața de care aveți nevoie. Încercați unele dintre cele mai noi fructe de padure care acum lovesc titlurile – fructe de padure Acai, fructe de padure Goji. Sunt puțin mai scumpe decât alte fructe de pădure, dar sunt pline de beneficii mari pentru sănătate.

4 – Făină de ovaz

Făina de ovăz este superbă la umplerea burții și pentru a vă face să vă simțiți satisfăcuți și este, de asemenea, un mod minunat de stabilizare a zahărului din sânge. Printre familia de cereale, fulgi de ovaz este mai mare in proteine ​​decat multe altele, si este, de asemenea, o sursa esentiala de carbohidrati complexi, care isi elibereaza energia lent. Fulgi de ovăz sunt o modalitate excelentă de a vă începe dimineața și vă vor alimenta energia pe tot parcursul zilei.

5 – Pulbere organică de proteine ​​vegetale

Acesta este cel despre care v-am spus puțin mai devreme, că nu ați putea considera că este vorba despre un aliment ca atare. Vegan Protein Pulbere este un mod minunat de a obține tone de proteine ​​în dieta ta fără calorii asociate. Este minunat atunci când vă grăbiți și face un ingredient excelent pentru a include în produsele dvs. de răchită.

Dacă decideți să încercați praf de proteagan vegan, asigurați-vă că alegeți unul care nu are zahăr adăugat și care oferă aproximativ 100/130 de calorii pentru fiecare 15 grame de proteine.

6 – Lentilele sunt un alt aliment vegetal plin de fibre.

Fibra este excelentă pentru gestionarea greutății deoarece nu conține deloc nici un fel de calorii și, odată consumată, trece direct prin corpul dumneavoastră. Vă dă un dublu pentru că nu numai că este caloric, ci pentru că sistemul digestiv încearcă să-l digere, dar nu poate, folosește energia care încearcă să facă acest lucru și arde grăsimea corporală în acest proces.

Fibra din linte este, de asemenea, excelentă pentru stabilizarea nivelurilor de insulină, care este importantă pentru scăderea în greutate, deoarece insulina stochează grăsime. Faptul că controlați nivelurile de insulină înseamnă că controlați și nivelurile de grăsimi.

Lentilele reprezintă o parte importantă a oricărei diete vegetariene sau vegane, deoarece sunt o sursă minunată de proteine ​​și fier și nu conțin absolut nici o grăsime.

7 – Quinoa

Semințele Quinoa sunt esențiale atât pentru managementul greutății, cât și pentru sănătatea generală și bunăstarea.

Pe lângă faptul că sunt o sursă bogată de fibre, ele conțin și alți nutrienți esențiali, inclusiv vitaminele B, fier, magneziu, potasiu și proteine. Această combinație de nutrienți nu numai că sprijină gestionarea greutății, ci și o mare energie, și combustibil. Este o alegere excelentă pentru micul dejun.

Gestionarea greutății dvs. vizează construirea unei diete sănătoase și echilibrate. Trebuie să includeți în fiecare zi câte 4 până la 5 cesti de legume cu frunze întunecate pentru legume verzi, în plus față de alimentele de gestionare a greutății naturale discutate mai sus.

Gestionarea greutății dvs. înseamnă gestionarea dietă și regimul de exerciții fizice

Realizarea sănătății înseamnă gestionarea greutății dvs. și consumul de alimente proaspete naturale neprelucrate vă va stabili pe drumul cel bun.

Dieta ta este absolut esențială pentru succesul oricăror aspirații de gestionare a greutății pe care le aveți, dar nu uitați că este important să faceți și puțin exerciții cardiovasculare ușoare, cel puțin trei sau patru ori pe săptămână.