Revista Sănătate

DIETĂ. Ariana a slăbit aproape 60 de kilograme în doar 11 luni. Cum a reușit să arate spectaculos

DIETĂ. Ariana Omipi, o tânără din Noua Zeelandă, a reușit să slăbească aproape 60 de kilograme în doar 11 luni cu o dietă simplă.

Fata a reușit să slăbească aproximativ 60 de kilograme de două ori. Tânăra își dorea cu disperare să fie sănătoasă, dar relația ei toxică cu mâncarea a făcut ca pierderea în greutate să fie o adevărată provocare.

DIETĂ. Ariana a reușit să ajungă de la 126 kilograme la doar 68 în 11 luni, dar s-a îngrășat la loc din cauza dependenței de mâncare. În 2014, pe când avea 19 ani, ea a slăbit cu ajutorul a două diete: ketogenică și fără carbohidrați.

DIETĂ. Ariana Omipi, o tânără din Noua Zeelandă, a reușit să slăbească aproape 60 de kilograme în doar 11 luni cu o dietă simplă. Fata a reușit să slăbească aproximativ 60 de kilograme de două ori. Tânăra își dorea cu disperare să fie sănătoasă, dar relația ei toxică cu mâncarea a făcut ca pierderea în greutate să fie o adevărată provocare.

DIETĂ. Ariana a reușit să ajungă de la 126 kilograme la doar 68 în 11 luni, dar s-a îngrășat la loc din cauza dependenței de mâncare. În 2014, pe când avea 19 ani, ea a slăbit cu ajutorul a două diete: ketogenică și fără carbohidrați. Totuși, la începutul anului 2018, Ariana a pus la loc kilogramele pierdute inițial, ba chiar cu 10 mai mult.

DIETĂ. ”M-a consumat într-un fel pe care nu îl pot descrie. Era o foame copleșitoare pe care nu o puteam face să dispară, ci doar să o blochez temporar. Porțiile mele erau imense și mă simțeam mereu înfometată, așa că mai luam o porție, sau două” a povestit fata.

DIETĂ. Ariana a decis că este suficient și s-a hotărât să apeleze la o operație pentru micșorarea stomacului, care a fost un real succes.

View this post on Instagram

There is no failure except in no longer trying. Never never never give up 💕 I constantly have to remind myself how far I’ve come with my journey. And as I get closer and closer to the 1 year mark post gastric sleeve surgery, I think about how different my life would be right now had I not made the decision to choose this path. I remember being so scared of sharing this journey and having hesitations for fear that I would be judged but I had to let go of those and allow myself to make my own decisions rather than let myself be influenced by the judgement of others. I knew that it would was beneficial for my future health and happiness and I worked incredibly hard to ensure its success. Had I not, I wouldn’t be where I am today. 🙌🏼 Remember that when making decisions because at the end of the day, no-one has to live with the consequences of them but you ✨

A post shared by Ariana Omipi (@arianaomipi) on