Revista Sănătate

12 semne că merită să te căsătorești cu el

Sunteți de ceva timp împreună și ați început să discutați despre viitorul vostru împreună. Vă iubiți, dar nu știți dacă să faceți marele pas sau să mai așteptați.
Cu toții ne îndrăgostim cel puțin o dată în viață. Însă cum știi dacă cel pe care îl iubești este cel cu care vrei să îmbătrânești? Poate dragostea este suficientă acum, dar cine îți garantează că vă veți înțelege și peste 10 sau 20 de ani?

UITE CUM ÎȚI POȚI DA SEAMA CĂ PARTENERUL ACTUAL ESTE CEL CARE MERITĂ SĂ-ȚI FIE ALĂTURI O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ:
Este cel mai bun prieten al tău. Este cel față de care poți fi tu însuți și cel care te sprijină în tot ceea ce-ți propui, oricât de nebunesc ar părea. Este cel cu care te distrezi cel mai bine și care este mereu alături de tine.

Vrei să împărtășești totul cu el. Indiferent că ți se întâmplă ceva bun sau rău, el este primul pe care îl suni și căruia îi împărtășești vestea.

Nu te deranjează să-ți împarți mâncarea cu el. Indiferent cât de foame îți este și cât de mică este porția, nu ai absolut nici o problemă în a împărți mâncarea cu el.

Nu e nici o problemă dacă vă certați. Nu vă place să discutați în contradictoriu, însă știți amândoi că nu este finalul relației, ci doar o problemă trecătoare, pe care o veți rezolva într-un final.

Vă tratați familiile ca pe cele ale voastre. Chiar dacă nu-ți place de mama lui cicălitoare, iar el nu-ți agrează fratele ciudat, este în regulă. Nu vă reproșați defectele famililor și îi tratați pe membrii acestora ca pe ai voștri.

Vă simțiți în largul vostru. Atunci când sunteți împreună puteți să vă dați măștile jos și să fiți voi însăți, cu toate defectele, proastele obiceiuri și plăcerile vinovate. Nimeni nu vă judecă, nimeni nu vă dezaprobă.

Vă bazați unul pe celălalt. Atunci când se duce la miezul nopții să-ți cumpere tampoane sau când îi duci ceva de mâncare la serviciu pentru că trebuie să stea peste program înseamnă că aveți o relație pe viață.

Vă place să vă petreceți timpul împreună. Îndiferent că vă uitați la un film, că mergeți la patinaj, că ieșiti cu prietenii într-un bar sau că lucrați de acasă unul lângă celălalt, voi vă simțiț bine pentru că sunteți împreună. Asta este tot ceea ce contează.

Ați vorbit despre viitor. Dacă ați inițiat deja astfel de discuții și nu v-ați simțit ciudat sau jenant însemană că indiferent ce vă rezervă viața vă vedeți împreună și peste ani.

Vreți aceleași lucruri. Poate nu vreți să vă cumpărați aceeași rasă de câine sau poate nu vreți același număr de copii, dar valorile, speranțele și visele voastre sunt în mare parte similare.

Nu vă deranjează când vă vedeți plângând. Nu contează că e vorba de o lovitură în colțul mobilei, un film siropos sau o veste proastă. Atunci când simțiți nevoia să plângeți și nu vă ascundeți fața de partener înseamnă că e vorba de dragoste adevărată.

Le încredințați viața. Atunci când ai încredere oarbă în cineva, când știi că el poate să ia cele mai bune decizii pentru tine, merită să-ți petreci o viață întreagă cu acea persoană.