Revista Sănătate

Băutura naturală care te ajută să slăbești 5 kilograme, fără dietă

Vara și-a intrat în drepturi, însă din păcate nu toată lumea a reușit să ajungă la silueta mult visată până acum. Dacă ai tot încercat diverse diete, dar niciuna nu a dat rezultatele pe care ți le doreai, atunci este momentul să încerci ceva nou.

Există o metodă simplă și eficientă de a scăpa de excesul de grăsime foarte rapid. Este vorba despre o băutură naturală care va intensifica arderile, iar în scurt timp, vei arăta senzațional în costum de baie. Mai mult decât atât, efectele acesteia sunt de lungă durată.

Cum se face băutura naturală care te ajută să slăbești 5 kilograme, fără dietă

Ingrediente:
2.5 litri de apă
o linguriţă de ghimbir sub formă de praf
un castravete de dimensiuni medii tăiat în felii subţiri
o lămâie de dimensiuni medii tăiată în felii subţiri
12 frunze de mentă

Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele într-un vas adânc, după care toarnă apă peste ele şi lasă-le să stea peste noapte, conform secretele.com. Următoarea zi, îndepărteză frunzele de mentă, feliile de lămâie şi cele de castravete.

Apoi, toarnă băutura obținută într-un pahar și înghiţituri mici din ea, de mai multe ori, pe tot parcursul zilei, până când ai terminat jumătate din cantitate. O poți lua cu tine într-o sticlă oriunde. Băutura rămasă se poate păstra la frigider până la două zile.

Consumă această băutură sănătoasă timp de 14 zile, fără întrerupere. Este important să știi că nu are efecte secundare pentru organism și te hidratează foarte bine. În mai puțin de două săptămâni, vei observa că ai slăbit cel puțin 5 kilograme.

Ingredientele din această băutură au o mulțime de beneficii pentru sănătate și ajută la curăţarea organismului. Astfel este stimulat procesul natural de detoxifiere a organismului.