Revista Sănătate

Dieta Disociată 333, garanția că slăbești 10 Kilograme în 9 zile – Ce mănânci

Cu dieta disociată, ai garanția că slăbești 10 Kilograme în 9 zile. Cei care o promovează au declarat-o cea mai eficientă metodă de a slăbi.
Numită și dieta 3 3 3, dieta disociată are un plan alimentar pe o durată de 9 zile, în care consumi 3 zile de carne, 3 zile de fructe și legume, 3 zile de lactate. Iată ce este dieta disociată și ce mănânci.

Dieta discociată este una dintre cele mai populare diete de slăbit din lume. Aproape că oricine a auzit de ea, dar și de efectele sale. Dieta disociată se întinde pe o perioada de 9 zile, în care se consumă alimente diferite – trei 3 zile de carne, 3 zile de fructe și legume, 3 zile de lactate. Dieta disociată este dificil de urmat, însă rezultatele prezintă garanții – până la 10 kilograme în 9 zile, dacă este asociată cu mișcarea fizică.

DIETA DISOCIATĂ – DIETA 333: CE MĂNÂNCI
Dieta disociată înseamnă să consumi alimentele fără să le combini. Dieta „333” înseamnă: 3 zile de carne, 3 zile de fructe și legume, 3 zile de lactate. Nu contează ordinea în care începi planul alimentar, astfel că dacă începi dietă cu carne, 3 zile vei mânca doar carne, fără niciun alt adaos, apoi continui cu 3 zile în care mănânci doar fructe și legume și în următoarele 3 zile consumi lactate degresate.

În zilele în care mănânci carne, nu sunt recomandate grăsimile animale, mezelurile sau carnea de porc. Este recomandată hidratarea, trei litri de apă pe zi.

Dieta disociată – 3 zile de carne
Poți mânca orice tip de carne de pasăre (pulpe, piept, mușchi), șuncă slabă de pui sau curcan, fructe de mare, peste și carne de vită. Carnea trebuie să fie preparată la aburi sau la grătar.

Dieta disociată. 3 zile fructe și legume
În aceste zile, gamă de alimente este foarte variată, pentru că ai voie să mănânci foarte multe tipuri de fructe și legume. Există, însă, și excepții: banane, struguri, fructe uscate, fructe confiate, cartofi, mazăre și fasole. Legumele pot fi preparate la aburi, pe grătar sau la tigaie, cu puțină apa. Este exclusă folosirea uleiului.

Dieta disociată. 3 zile de lactate
Este recomandat să consumi doar lactate degresate. Singură excepție o face iaurtul degresat care conține fructe.

Dieta disociată este una dintre cele mai vechi și mai populare diete. Femei din lumea întreagă au încercat-o de-a lungul timpului. Cu dieta disociată sau 333 slăbești între 5 și 10 kilogrme în 9 zile.