Revista Sănătate

7 trucuri de curățare la îndemână despre care nu știați încă !

curățarea trucurilor
Curățarea este cel mai simplu lucru din lume cu aceste trucuri la îndemână

Nu putem face mai multă distracție, dar putem face mult mai ușor! De aceea am creat o listă cu câteva trucuri de curățare la îndemână care vor face curățenia mult mai ușoară și mai rapidă pentru dvs.

Treceți cu acele trucuri de curățare!

1. O picătură de ulei de măsline
Sunt acele amprente grase pe aparatele din oțel inoxidabil care te înnebunește? Uleiul de măsline oferă soluția perfectă. Aplicați câteva picături de ulei de măsline (uleiul pentru bebeluși va lucra prea) la un prosop de hârtie și utilizați-l pentru a freca cu oțel inoxidabil. Amprentele vor dispărea complet.

2. Cretă albă
Păstrați întotdeauna câteva crestături albe aproape de detergentul de rufe. Dacă aveți pete de grăsime sau ulei în hainele dvs., creta vă va ajuta să le scoateți. Se freacă creta de petele și creta absorb toate grăsimile. Spălați articolele de îmbrăcăminte ca dvs. în mod normal. Sprinking un pic corn stinga pe pata va avea același efect.

3. Amidon de porumb
Acum vorbim de amidon de porumb oricum, acest agent de îngroșare este, de asemenea, un produs excelent pentru curățarea ferestrelor. Faceți un amestec de 240 mililitri de apă, 240 de mililitri de oțet alb și adăugați o linguriță generoasă de amidon de porumb pentru aceasta. Lasati-l sa se dizolve si aveti un agent de curatare excelent pentru a va curata ferestrele si asigurati-va ca sunt complet lipsite de urme.

4. Oțet alb
Petele de apă cauzate de mineralele din bucătăria sau baia dvs. pot fi un adevărat ochi. Din fericire, puteți elimina cu ușurință aceste pete cu un pic de oțet alb. Aplicați o cantitate generoasă de oțet la o cârpă din microfibră și folosiți-o pentru a curăța suprafețele colorate. Lăsați oțetul să stea pentru aproximativ 15 minute și apoi ștergeți-l din nou cu o cârpă curată. Acidul din oțet va cauza petele să dispară.

5. Unelte sportive
Aveți echipament sport mirositor care nu poate intra în mașina de spălat, cum ar fi o cască de ciclism? Puneți-o într-o pungă mare, sigilată și puneți punga în congelator. Din cauza frigului rece, mirosul va dispărea din coif. Ai guma de mestecat pe pantaloni? Puneți-l în congelator! Când guma de mestecat este înghețată, o puteți îndepărta cu ușurință.

6. Tălpi de încălțăminte
Talpa albă a pantofilor tău este puțin mai puțin albă decât atunci când ai primit-o? Le puteți curăța ușor cu apă micelară. O mulțime de oameni folosesc această apă pentru a-și curăța fața, dar, de asemenea, face minuni pe pantofii tăi.

7. Cercuri întunecate în toalete
Mulți oameni folosesc o piatră ponce pentru a curăța celulele moarte de pe piele. Dar puteți folosi și această piatră pentru a vă curăța toaleta! Este foarte ușor să scoateți scala de var și cercurile întunecate din toaletă cu o piatră ponce umedă. Asigurați-vă că piatra ponce este umedă pentru că, dacă nu este, puteți să vă zgâriați vasul de toaletă. Dacă doriți cu adevărat să curățați corect vasul de toaletă, mai întâi puteți pune 150 g de bicarbonat de sodiu în castron și lăsați-l să stea și să se înmoaie câteva minute. Apoi, curățați bolul cu piatra ponce.