Revista Sănătate

Acesta este motivul pentru care ar trebui sa incercati sa va spalati parul cu paracetamol !

Paracetamolul este mai mult decât un ucigaș de durere!

Visezi să ai un cap luxuriant de păr? Cu siguranță o facem și am încercat toate șampoanele și balsamurile scumpe pe care ne-am putea gândi, dar nimic nu ne-a dat un rezultat satisfăcător. Se pare că ar fi trebuit să obținem acest produs standard din cabinetul nostru pentru medicamente. Acest sfat este uimitor!

Păr
Aveți grijă de părul dvs. poate fi o mulțime de muncă. Există atât de multe șampoane, măști de păr și alte produse pe care le puteți cumpăra aceste zile și, dacă doriți să le folosiți pe toate, nu numai că trebuie să cheltuiți o mulțime de bani, dar și o mulțime de timp pe păr. Dar ați considerat vreodată un remediu pentru a vă fixa părul plictisitor? Există o mulțime de soluții ușoare de curățat DIY, dar puteți crea, de asemenea, câteva remedii pentru a vă putea folosi în regimul dumneavoastră de frumusețe. Pentru acest truc, tot ce aveți nevoie este un paracetamol.

Paracetamolul
Paracetamolul, precum și aspirina, este una dintre cele mai frecvent utilizate peste contra analgezice. Mulți oameni apucă o aspirină simplă atunci când se confruntă cu o durere de cap, infecție a urechii sau gripa. Majoritatea oamenilor au o bandă de paracetamol care se află în jurul valorii de undeva, deoarece este ieftin și ușor disponibil. În afară de folosirea ei ca analgezic, tabletele albe sunt, de asemenea, uimitoare pentru utilizarea în părul tău, deoarece vor scuti scalpul și scurgeri de clor.

Mătreaţă
Paracetamolul este grozav când vine vorba de îndepărtarea matreții din cap. Pentru a combate mătreața, amestecați două comprimate zdrobite de paracetamol cu șamponul obișnuit. Utilizați acest lucru pentru a vă spăla părul. Aplicați amestecul, lăsați-l să stea pentru câteva minute și clătiți-l cu apă călduță. Se usuca ca tine in mod normal si matreata ta a dispărut complet!

Înot
V-ați plimbat foarte mult în această vară și dacă părul dvs. a devenit puțin galben sau verde din cauza asta? Nu este nevoie de panică, pentru că, cu puțin paracetamol, vă puteți întoarce părul la starea sa originală, naturală. Iată ce trebuie să faceți: dizolvă opt tablete de paracetamol într-un pahar de apă. Apoi, masați acest amestec în părul tău. Lăsați-l în părul dvs. timp de 10 minute și apoi clătiți-l cu apă. În continuare, spălați-vă părul ca în mod normal, iar culoarea urâtă verde sau galben va dispărea!