Revista Sănătate

Cine știa ceapa ar putea face asta pentru sănătatea ta! Încercați să puneți o ceapă în șosete!

Cea mai mare parte asociază ceapa cu plânsul ochilor sau cu o masă plăcută, ceea ce este logic, deoarece avem tendința de a folosi ceapa în mâncarea noastră. Dar știi că poți folosi și ceapa pentru alte lucruri? De fapt, o ceapă poate fi foarte eficientă în combaterea tuturor problemelor de zi cu zi.

Bacterii
Știința medicală a stabilit că există peste 7000 de nervi în piciorul tău care sunt în contact cu întregul trup. De aceea, punerea unei cepe în șoseaua ta poate face minuni pentru mai mult decât picioarele tale. După ce ați pus ceapa în șosete, vă va curăța întregul corp. Va suge bacteriile și germenii din corpul dvs. și deoarece pielea de pe picioare este foarte subțire, bacteriile și substanțele chimice bune sunt absorbite în sângele dumneavoastră mai repede. În acest fel, ceapa vă curăță și sângele. Și toate acestea în timp ce dormi! Mergeți la pagina următoare pentru a afla mai multe despre capacitatea de vindecare a cepei.

Rece
Aparent, punerea unei cepe în șosete înainte de a merge la culcare vă poate ajuta să scăpați de o răceală mult mai rapidă. Ceapa vă va ajuta să vă simțiți mai bine datorită proprietăților uimitoare de vindecare. Ceapa este cunoscută pentru absorbția mirosurilor și îmbunătățirea calității aerului. Puneți o ceapă în șosete înainte să dormiți, bacteriile vor fi absorbite de ceapă și sângele tău va fi curățat. Este important să folosiți ceapa organică care nu a fost tratată cu substanțe chimice.

curăța
Pentru acest truc, este necesar să se utilizeze ceapă biologică, neimpregnată. Dacă nu, substanțele chimice dăunătoare o vor face în sângele tău și asta e opusul a ceea ce vrei să faci.

Dr. Lauren Feder, medicul homeopat din Los Angeles, SUA, confirmă funcția medicamentoasă a cepei. Trucul se spune că ajută la prevenirea răului, a infecțiilor vezicii urinare, a durerilor de urechi și a durerilor de dinți, printre altele. Mai ales în China, utilizarea cepei în medicină a fost foarte populară de foarte mult timp. Cu siguranță merită o încercare! Deci, taiati o ceapa la jumatate si puneti-o in ciorapul tau pe calcaie inainte de a merge la culcare. Ar putea fi o idee bună să vă curățați puțin picioarele dimineața, totuși …