Revista Sănătate

Ghidul lui Albert Einstein despre cum să trăiești o viață fericită

Albert Einstein este un nume de familie cunoscut pentru inteligența și contribuția sa la comunitatea științifică. Teoriile sale înalte ar putea fi prea multe pentru ca multe minți să se înfășoare, dar el a avut, de asemenea, o pantă la pământ. El a fost un om de familie și prieten pentru mulți, și a scris un ghid pentru a trăi o viață fericită care merită privită.

Indiferent dacă sunteți bine familiarizat cu teoria relativității sau alegeți să nu acordați atenție științei, opinia lui Albert Einstein cu privire la modul de a fi mai fericită vă va ajuta fără îndoială pe voi și pe cei dragi.

Cuvinte în valoare de milioane
La 24 octombrie 2017, o notă simplă pe care Einstein a scris-o a fost scos la licitație pentru 1,56 milioane de dolari în Ierusalim. Albert Einstein a scris scrisoarea dintr-o cameră de hotel. A scris-o la hotelul Imperial din Japonia.

Citește în limba germană „Stilles bescheidenes Leben gibt mehr Glueck als erfolgreiches Streben, verbunden mit bestaendiger Unruhe.”, Care se traduce: „O viață calmă și modestă aduce mai multă fericire decât căutarea succesului combinată cu o neliniște constantă”

Ea a fost estimată inițial pentru a valora între 5.000 și 7.000 de dolari, în conformitate cu Licitațiile și Expozițiile câștigătorilor.

În octombrie 1922, Einstein călătorea în jurul Japoniei și transmitea o serie de prelegeri. În timpul călătoriei sale, el a fost informat că va primi premiul Nobel din 1921. El și-a continuat planul de a călători și a ratat ceremonia de la Stockholm, în decembrie.

Poporul japonez a primit cuvântul de atribuire și a fost adunat de mii pentru a-și asculta discursurile. Când un mesager a venit în camera lui, nu avea nici un sfat pe care să-l dea. În schimb, el ia înmânat două dintre scrierile sale și ia spus că în viitor ele pot avea mai multă valoare decât un sfat standard.

Licitarea pentru scrisoare a început la 2.000 de dolari. Vânzătorul este nepotul fratelui mesagerului hotelului. Locuiește în Hamburg, Germania. Previziunile lui Albert Einstein păreau a fi la fața locului.

Licitarea a durat 25 de minute. Cea de-a doua notă a citit „când există voință, există o cale” și sa vândut pentru 240.000 de dolari. Ea a fost estimată a fi între 4 000 și 6 000 de dolari. Einstein a scris două scrisori.

Ce crezi despre cuvintele înțelepte ale lui Einstein? Există vreun adevăr că simplitatea este mai bună decât o luptă continuă pentru a reuși?

În viața și realizările sale, el a exemplificat cu siguranță angajamentul său față de excelență și voința sa de a fi una dintre mințile preeminente în știință.

În ciuda copilariei sale dificile și chiar a gândirii că are o tulburare de învățare, Einstein este acum universal recunoscut ca una dintre cele mai mari minți vreodată. Notele lui profunde, dar clare despre cum să trăiască viața merită o avere pentru unii oameni, inclusiv pentru câștigătorii licitației. El a arătat cum a favorizat o viață mai simplă, alegând să viziteze oamenii din Japonia, în loc de un premiu prestigios la Stockholm.