Revista Sănătate

De ce se pune piper negru în mașina de spălat, motivul? Acest lucru este foarte util!

Da, într-adevăr, ardeiul negru în mașina de spălat nu funcționează!

Din nefericire, acest lucru se întâmplă prea des la noi: cumpărăm o cămașă sau un pulover frumos, iar apoi, o lună mai târziu, deja începe să-și piardă culoarea!

Acesta este un astfel de păcat, pentru că am plătit bani buni pentru asta și pur și simplu ne dorim ca tricourile noastre să arate bine. Și ce zici de acele pantaloni negri adânci, care devin gri după doar trei cicluri de spălare? Este prea mult să le cereți să le păstrați frumos? Nu, nu este!

Unele piper negru este tot ce aveți nevoie pentru a vă menține hainele la fel de bine ca noi!

Spălătorie
Adevarul este ca spalatul nu este atat de rau cand stii intregul ciclu de spalare si ceea ce poti (si nu poti) pune in uscator. Cu toate acestea, ne place să mergem prin efortul de a separa hainele noastre de culori, doar pentru a vedea că tricoul nostru albastru iubit se estompează prea curând.

Uitați detergenții scumpe care protejează probabil culoarea haine – încercați doar acest truc ieftin și simplu.

Haine decolorate
Poate fi o adevărată provocare, acele haine decolorate. În special pentru că nu este ieftină; când îmbrăcămintea își pierde culoarea, este mai probabil să cumpărați articole noi (care apoi vor începe să decoloreze din nou după câteva spălări).

E timpul să pătrundeți prin acest cerc vicios și să aplicați un truc la îndemână! Deoarece punerea piperului negru în mașina de spălat înseamnă că spălările dvs. vor ieși frumos. Ardeiul funcționează ca un șmirghel ușor, îndepărtând orice săpun rezidual din haine.

Acesta este de obicei motivul pentru care culorile se estompează în primul rând. Doar adăugați o linguriță de piper negru la mașina dvs. de spălat (împreună cu detergentul obișnuit) data viitoare când faceți o spălare de culoare.

Spune la revedere hainele decolorate!