Revista Sănătate

De ce nu ar trebui să purtați aceleași pantofi în fiecare zi…

Ați putea lua acest lucru ca un motiv mare pentru a cumpăra o pereche de pantofi!
O pereche bună de pantofi nu este întotdeauna ușor de găsit și odată ce le găsiți că doriți să le purtați tot timpul pentru că sunt atât de confortabile și frumoase. Purtarea încălțămintei adecvate vă va ajuta să preveniți formarea de blistere și, dacă ar părea bine, suntem și mai fericiți!

De fapt, avem tendința de a iubi noile pantofi atât de mult încât să le purtăm în fiecare zi. Nu este un lucru foarte inteligent de făcut, totuși …

Purtarea acelorași pantofi în fiecare zi nu este o idee bună.

Interior
Înainte de a intra în această situație, totuși, mai întâi dorim să vorbim rapid despre motivul pentru care nu trebuie să purtați încălțămintea în interiorul casei. Mulți își dau jos pantofii atunci când vin acasă, dar există și o mulțime de oameni care își păstrează încălțămintea în interior.

Nu este foarte surprinzător faptul că luați multă murdărie în interiorul dvs. când intri în casă după ce ați ieșit afară. Indiferent dacă le păstrați sau le scoateți imediat, bacteriile se vor sfârși în mod inevitabil în interiorul casei.

Există o diferență considerabilă între numărul de bacterii pe care le-ați răspândit în casa dvs., cu încălțămintea dvs., deși. Cercetările americane arată că talpa pantofilor tăi este acoperită cu bacterii și mucegaiuri, inclusiv E.Coli. Când te plimbi în jurul casei tale cu ei, îi răspândi pe ei în jur. Nu este foarte igienic …

In fiecare zi
Este mult mai bine să-ți schimbi perechile de pantofi în fiecare zi. Acest lucru nu are prea mult de-a face cu ergonomia, dar poate face o mare diferență atunci când vine vorba de durabilitatea pantofilor.

Jim Kass din lanțul de încălțăminte Allen Edmonds explică Business Insider că ar trebui să vă altercați perechile de pantofi dacă doriți să dureze mai mult.

Explicaţie
Motivul pentru care suna destul de logic. Când vă purtați încălțămintea, absorbți transpirația din picioare. Acesta este un proces foarte normal, dar pantofii au nevoie de timp suficient pentru a se usca din nou dupa aceea.

Dacă purtați aceleași în fiecare zi, ei nu au șansa de a face acest lucru și asta îi poate determina să-și piardă forma. De asemenea, Kass recomandă folosirea copacilor din lemn. Acestea vor absorbi umezeala, de asemenea, și vă păstrează încălțămintea în stare bună.