Revista Sănătate

S-a constipat si a ajuns la spital. Cand i-au facut ecografie, au fost socati de ce au gasit in intestinele fetei de 14 ani

S-a constipat si a ajuns la spital. Cand i-au facut ecografie, au fost socati de ce au gasit in intestinele fetei de 14 ani

O tanara in varsta de 14 ani a ajuns de urgenta la spital. A refuzat sa isi divulge numele, dar foloseste pseudonimul Xiao Shen.

Fata de 14 ani s-a constipat si a ajuns la spital. Tanara din China a consumat in mod excesiv bautura sa preferata. Este vorba de un ‘ceai cu bule’ care contine tapioca. Fata s-a indragostit peste masura de aceasta bautura pe care a consumat-o prea mult in cateva zile.

Dupa 5 zile de apatie, senzatie de lesin, constipatie si lipsa poftei de mancare, tanara de 14 ani a ajuns la spital. Acolo medicii au supus-o la o serie de analize medicale, printre care si o radiografie abdominala. Acolo au avut parte de un mic soc, informeaza mirror.co.uk.

In intestinele fetei, imprastiate prin tot abdomenul, au fost gasite 100 de bobite de tapioca. Ce este tapioca? E un amidon extras din planta Manioc (cassava), originară din zona sud-americană. Este bogata in proteine. Nu se consuma NICIODATA in stare cruda deoarece are un grad mare de toxicitate.
Dumnezeule! Ce au scos medicii din stomacul unui barbat care suferea de constipatie de ani buni

Daca tapioca nu se prepara corect, poate fi otravitor pentru organism. Pentru a il face sanatos, tapioca se fierbe pana cand devine moale. Apoi se poate consuma fie in salate, fie ca garnitura, fie la deserturi etc.

Era tot timpul constipata, dar nu a dat importanta acestui aspect. Intr-o dimineata s-a trezit cu dureri mari de stomac si a ajuns la spital! Si medicii s-au speriat cand au vazut ce avea

Medicul care a tratat-o pe tanara sustine ca burta ei era plina. Bilele de tapioca pe care fata le-a inghitit erau in stomac, intestine si rect. Bautura aceasta este extrem de populara in Asia. Contine ceai, lapte si ‘perle’ de tapioca

Pentru a o ajuta sa elimine bilele de tapioca, medicii i-au dat laxative. Cantitatea acumulata in intestine a fost stransa in doar 5 zile de baut ceai, informeaza mirror.co.uk. Din pacate, medicii sustin ca tapioca luata din comert poate avea aditivi caare o fac si mai greu de digerat. Asa ca atentie mare daca si voi consumati acest produs!