Revista Sănătate

Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă spălați părul cu cola…

Spalarea parului cu cola ar putea avea mari beneficii
Visezi ca ai un par frumos, capul, dar realitatea e un pic mai rau? Dacă aveți părul plictisitor, poate doriți să continuați să citiți acest truc cu cola. Nu esti singur; o mulțime de femei au păr căruia îi lipsește volumul și strălucesc.

Nu e ciudat dacă te gândești la ceea ce facem colectiv cu părul nostru: spălarea frecventă, vopsirea, îndreptarea și curlingul pe care o facem nu ne face părul nici un favor. Din fericire, există un produs simplu care ar putea face doar diferența și probabil că aveți deja o sticlă de frigider în frigider.

Spălarea părului cu cola ar putea face o mare diferență. Nu suntem siguri dacă veți dori să beți după ce ați citit acest lucru, deși …

Cola
Știați că cola este de fapt utilă pentru multe lucruri diferite? Puteți să-l utilizați pentru a curăța ceainicul sau pentru a curăța toaleta, de exemplu. Aparent, băutura populară este atât de chimică încât poate curăța lucrurile.

Cine stia? Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a elimina guma de mestecat de pe părul (sau copiilor dvs.). Umpleți un castron cu cocs și puneți părul cu guma de mestecat în el. Lasati-o sa stea pentru un timp si veti vedea cat de usor este sa inlaturati guma.

Spala-ti parul
Nu vă putem spune dacă funcționează cu adevărat, precum și unele dintre revendicări, dar acest truc merită cu siguranță să încercați dacă doriți mai mult păr voluminos. Cola se spune că face ca părul să fie mai puțin limpede și să creeze o structură „murdară” – dar într-un mod bun. Nivelul ridicat de aciditate al cola cauzează închiderea și contractarea cântărilor de păr.

Acest lucru face ca parul sa straluceasca. Sună destul de bine, nu? Frumusețea vlogger Ellko a dat o încercare trucului și este foarte mulțumită de rezultate. Tot ce ai nevoie sunt două sticle mici de cocs și apă pentru a le clăti din nou!