Revista Sănătate

Cel mai bun prieten își construiește propriul oraș mic, astfel încât să se poată îmbătrâni împreună…

În timp ce crescuse, cel mai bun prieten al meu și eu am spus că vom trăi într-o singură zi în același cartier. În timp ce încă nu am făcut-o să se întâmple, o fată poate visa! Mai ales după ce am citit despre cei mai buni prieteni care și-au construit propriul oraș mic care să îmbătrânească împreună.

Cele patru cupluri au petrecut ultimele două decenii făcând totul împreună și sunt mai groase decât familia. Chiar dacă trăiesc într-o oarecare măsură aproape unul de celălalt, ei nu se pot vedea unul pe celălalt așa cum vor ei.

Deci, ei au decis să schimbe acest lucru prin împărțirea banilor împreună și construirea unui oraș în apropierea râului Llano, chiar în afara Austin, Texas.

Obiectivul final? Să se retragă și să se mute într-o bună zi în cel mai bun oraș al prietenilor lor, în viitorul apropiat.

Cele patru cabane, numite Strategia de ieșire Llano, costă câte 40.000 dolari fiecare.

Echipate cu acoperișuri înclinate, pereți reflectorizanți și ferestre izolate, au fost proiectate de Matt Garcia pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic și accesibile.

Casele sunt super-adorabile cu multe accente de lemn. Interiorul a fost intenționat acoperit de placaj.

„Este un finisaj de mare design care nu costa foarte mult bani”, a explicat arhitectul Matt Garcia.

Cabinele superbe măsoară în jur de 350 de metri pătrați fiecare. Datorită unei planificări inteligente, o mulțime de rafturi construite și o mulțime de ferestre, cabinele se simt destul de spațioase.

În plus, prietenii nu au adăugat o bucătărie în fiecare cabină; în schimb, au creat o bucătărie comună mare.

În plus, există o mulțime de rafturi pentru cărți și alte șanse și se termină, făcând stocarea o briză.

O multitudine de ferestre permit o mulțime de lumină, împreună cu peisajul natural înconjurător. Fiecare cabină este concepută special pentru a oferi cea mai bună vedere posibilă, fără ca nici o cabină să blocheze vederea altei cabine.

Acoperișul este proiectat pentru a colecta apă de ploaie, care se filtrează în butoaiele de apă capabile să stocheze până la 5.000 de galoane în total. Acest lucru le permite să se bucure de o aprovizionare naturală de apă pentru a lua dușuri și bucurați-vă de confortul modern.

„Acesta este un loc magic, dar este arid. Facem tot ce putem pentru a rezerva cât mai multă apă pentru copacii și plantații nativi „, a declarat rezidentul Fred Zipp.

Totul are un scop. De exemplu, exteriorul oțelului ondulat reflectă lumina soarelui, astfel încât interioarele să rămână mai reci în veriile calde din Texas.

În loc să adauge o bucătărie în fiecare casă, prietenii au creat un spațiu comun de colectare a gătitului și mesei delicioase de 1500 de metri pătrați.

Acesta este unul dintre puținele spații unde prietenii au decis să meargă mare – adăugând un frigider de dimensiuni mari și o gamă comercială. Un blat de granit negru separă zona de luat masa și camera de zi.

În timp ce unele caracteristici ale bucătăriei comunale sunt modernizate, cea mai mare parte a esteticii din zona comună se potrivește cu cea a cabinelor mai mici – există o mulțime de ferestre care lăsau în lumină naturală și placaj frumos expus peste tot.

Au inclus, de asemenea, un mic dormitor pentru oaspeți – pentru că au alți prieteni și familie în afara grupului lor de bază. Acestea au inclus paturi supraetajate și o masă spațioasă de picnic din lemn octogonal.

Prietenii nu s-au mutat inca inca, si inca mai au ceva de facut – cum ar fi planta gradina lor de legume. Dar sunt încântați de ceea ce comunitatea lor a făcut-o singură în curând.

„E ca un film Disney aici. Avem iepure, bobcat, caprioare și tot felul de păsări. Așa cum petrecem tot mai mult timp aici, găsim din ce în ce mai mult „, a spus rezidentul Jodi Zipp.

 

Este ușor să te uiți la acest grup și să te gândești la scopurile de PRIETENIE! Deci, cum puteți obține același nivel de companie în propria voastră viață? Iată câteva sfaturi pentru a trăi după:

1. Fii tu singur

Prietenii care durează o viață te iubesc pentru cine ești, nu pentru cine pretind că ești. Fii tu insuti si atrage-ti prietenii care te iubesc pentru cine esti, acestea sunt prieteniile care dureaza o viata. În plus, cine vrea să se pretindă a fi cineva pe care nu o au de câteva decenii?

2. Recunoaște când ești greșit și fii gata să spui… Ne pare rău

Orice prietenie de lungă durată va avea o dispută sau două. Pentru a trece peste asta trebuie să fiți dispuși să iertați și să vă cereți scuze. Este la fel de important să vezi când greșești și să înțelegi de unde vine prietenul tău – chiar dacă nu este același loc de unde vii.

3. Cunoaște când să meargă departe

Nu orice prietenie merită să se agațe. Știind care prietenii merită timpul și care nu sunt, vă va permite să vă rezervați timpul și energia pentru relațiile care contează cel mai mult. Amintiți-vă, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea.

4. Fii compasiune și dă-i mai mult decât tu

Se straduieste a fi un mare prieten fara asteptari pentru a obtine lucrurile in schimb. Arată compasiune prietenilor tăi și să fie acolo pentru ei ori de câte ori au nevoie de ea.

Dacă prietenia merită, în cele din urmă, veți primi tot ce ați pus și mai mult !