Revista Sănătate

Cum o schimbare dietetică a devenit o femeie de mult timp căutată pentru vindecarea eczemelor…

Trăirea cu o afecțiune cronică a pielii nu este ușoară și afectează fiecare aspect al vieții tale. Dar doar pentru că te-ai născut cu o anumită afecțiune nu înseamnă că nu ai control asupra ei. De fapt, ai un control mult mai mare decât ai putea crede. O femeie cu eczeme a descoperit tocmai asta după ce și-a transformat complet viața vegană.

Bătălia pentru eczeme de-a lungul vieții din Victoria
Victoria Jinks, o tânără de 26 de ani din Marea Britanie, suferise de eczeme severe întreaga ei viață . Starea inflamatorie a pielii, care duce la roșeață, balonare, cicatrizare și îngroșarea pielii, a lăsat-o stânjenită până în momentul în care, uneori, nu a putut ieși din casă .

Victoria a fost nevoită să-și acopere pielea iritată în lunile călduroase de vară și a sărit de muncă cu ocazia când pielea ei a devenit atât de rău încât sângera .

Victoria și-a amintit cât de dificil a fost să crească cu eczeme, afirmând: „Îmi amintesc că m-am culcat și mama mea trebuia să-mi ung întreg corpul în fiecare seară. Mi-a plăcut că mi-a fost cremă constant și acum am dezvoltat o fobie de a fi gras. ”

De asemenea, a îndurat multe critici din partea celor din jurul ei și a amintit: „Oamenii ar spune întotdeauna„ nu mai zgârie! ”Și asta mă va agrava mai mult decât mâncărimea constantă pe corpul meu.”

Dieta total schimbata

Victoria a folosit cremă cu steroizi pentru a-și ameliora eczema, dar nu a funcționat niciodată cu adevărat; pielea ei s-ar sfârși întotdeauna mai rău decât în ​​primul rând . Un lucru pe care nu a încercat-o, însă, a fost vindecarea corpului său din interior .

Datorită dietei sale vegane, Victoria este acum fără eczem pentru prima dată în 10 ani și se simte „normală” . Ea înjură acum schimbarea stilului de viață și a declarat: „Pielea mea este complet limpede, aproape vindecată. A fost nevoie de aproximativ două luni pentru a fi fără eczeme, dar nu m-aș întoarce niciodată.

Doar incearca! Vă veți simți uimitor după rezultate. ”

Ești ceea ce mănânci – o cura eficientă pentru eczeme

Legătura dintre sănătatea pielii și dietă este incontestabilă, iar pielea Victoria fără eczeme este o dovadă a importanței acestei legături.

În cazul eczemelor, în special, consumul anumitor alimente poate determina organismul să elibereze compuși ai sistemului imunitar care declanșează focare . Multe persoane cu eczeme sunt diagnosticate și cu alergii alimentare; cu toate acestea, sensibilitatea tuturor este diferită. Aceasta înseamnă că nu există o singură dietă garantată să funcționeze pentru toată lumea .

Dacă suferiți de eczeme, descoperirea nevoilor dvs. personale de alimente este esențială pentru minimizarea simptomelor afecțiunii . Pentru a determina alimentele care provoacă reacții nedorite, medicii recomandă adesea o dietă de eliminare, care presupune evitarea alimentelor cunoscute pentru a declanșa eczeme .

Unii alergeni alimentari obișnuiți asociați cu eczeme includ lapte de vacă, gluten, nuci, pește, crustacee, ouă și produse de soia .

9 Alte remedii eczeme naturale

Există, de asemenea, remedii naturale, de actualitate, care pot ajuta la ameliorarea simptomelor eczemelor.

Unele dintre cele mai eficiente remedii includ:

1. Castraveți: Deoarece această legumă este cu 96% apă, hidratează eficient pielea crăpată și iritată.
2. Ovăz coloidal: Ovăzul coloidal echilibrează nivelul pH-ului dvs. și poate scăpa de mâncărimi.
3. Săruri Epsom: Dacă aruncați aceste săruri într-o baie, proprietățile lor anti-inflamatorii pot reduce semnificativ creșterea flerurilor.
4. Aloe Vera: proprietățile antiinflamatorii și agenții antimicrobieni prezenți în frunzele acestei plante vindecătoare ajută la calmarea pielii și la scăderea roșeață și umflare.
5. Ulei de nucă de cocos: Acest ulei versatil este bogat în vitamina E și acid lauric, ceea ce îl face remediul perfect pentru pielea uscată, crăpată, roșie.
6. Ulei de Primrose: Uleiul de Primrose este bogat în acizi grași și ajută corpul să oprească procesul de inflamație.
7. Oțet de cidru de mere: Oțetul conține proprietăți antibacteriene și anti-fungice care ameliorează pielea uscată, inflamația și mâncărimea.
8. Ulei de Cannabis: Cannabinoizii pot ajuta la prevenirea acumulării de celule moarte ale pielii.
9. Oregon Grape: Aceasta planta inhiba raspunsurile inflamatorii prin incetinirea productiei celulelor pielii.
Povestea lui Victoria dovedește că nu este rău să încerci ceva nou când vine vorba de eczeme. Călătoria pentru a-ți găsi remediul perfect poate fi una lungă, dar va merita în cele din urmă.