Revista Sănătate

Persoanele care se plâng în mod constant sunt dăunătoare pentru sănătatea ta…

Ai putea să renunți la plângere pentru o lună întreagă? Acesta este nucleul piesei interesante de Jessica Hullinger de la Fast Company. Hullinger explorează motivele pentru care oamenii sunt atât de predispuși la abuz și de ce, în ciuda acestor predispoziții, ar trebui să încercăm să ne plângem mai puțin. Cât despre faptul că nu sa plâns de o lună, acesta a fost obiectivul pentru persoanele înscrise în proiectul de reținere a plângerilor.

Participanții au căutat să meargă în întreaga lună februarie, fără nici o încurcătură, ghionturi sau buzunare.

Cel mai evident motiv pentru a te plange mai putin este ca gripul este rau pentru tine: „Cand ne plangem, creierul nostru elibereaza hormoni de stres care lezeaza conexiunile neuronale in zonele folosite pentru rezolvarea problemelor si alte functii cognitive. altfel strică și gemește.

Hullinger îl citează pe Jon Gordon, autorul cărții „The No Complaining Rule” din 2008, spunând că pagubele plângerii sunt comparabile cu fumul de pasiv. Fiind un Nancy negativ în birou nu este diferit de lanțul de fumat la birou. Pentru Gordon, ambele sunt inacceptabile. El nu dorește ca ceilalți membri ai biroului său să fie nevoiți să respire în fumurile ofensive ale răzbunării unui angajat.

La sfârșitul piesei lui Hullinger sunt câteva sfaturi pentru a vă îndepărta de plângerile constante și a regândi impulsurile care duc la o astfel de nemulțumire. Cel mai bun sfat este să te separi de cei care se plâng cronic, care se pot bucura numai de faptul că aduc altora o nemulțumire.