Revista Sănătate

Vrei să scapi de părul tău axilat rapid și ușor? Încercați acest remediu natural !

Ai nevoie doar de trei ingrediente
Femeile au multe pe farfurii lor: pe lângă orice altceva trebuie să jongleze, trebuie să-și bărbierească axile aproape în fiecare zi. Cel puțin, o fac multe femei. Aripile tale sunt o zonă foarte delicată, sensibilă a corpului tău. Aceasta înseamnă că bărbieritul nu are întotdeauna un efect deosebit asupra pielii tale. Din fericire, avem astăzi un sfat care vă poate ajuta să scăpați de părul nedorit de sub brațe, fără a provoca iritații sau tăieturi minuscule.

Rasul pe axile tale poate duce la iritatii si reduceri minuscule – dar nu daca o faci corect!

Parul nedorit de la axila
Părul axilat are o funcție – cel puțin, credem că da, dar este mult dezbătut. Ideea este că părul nostru axilat elimină transpirația și alte umidități și că acest lucru îmbunătățește ventilația. Dar, sincer, oamenii încă nu sunt siguri dacă acest lucru este corect și care este adevărata semnificație evolutivă a părului sub braț.

Ceea ce știm, însă, este că multor femei nu le place aspectul și o simt și preferă să-l bărbierească. Majoritatea femeilor aleg să-l bărbierească, să-l ceară sau să-l laser. Din păcate, primele două opțiuni pot provoca foarte multe iritații, iar ultima opțiune este foarte scumpă. Există o soluție diferită pentru părul nedorit sub brațe? Da este!

Acest lucru vă trebuie:

  • O jumătate de cană de turmeric
  • 100 ml lapte
  • apa calda
  • un prosop

Metodă
Puneți turmericul și laptele într-un bol mic și amestecați-l până se transformă într-o pastă groasă.

Pasta este prea groasă? Adaugă un pic de lapte suplimentar. Aplicați pasta pe axile și lăsați-o să stea acolo o jumătate de oră. Între timp, umpleți o cadă cu apă caldă și, după ce au trecut cele 30 de minute, îndepărtați pasta cu apă caldă și un prosop. Prin repetarea acestui proces mai des, foliculii de păr vor deveni slăbiți, ceea ce înseamnă că părul va cădea și la un moment dat nu va mai reveni. Cel puțin, asta este ideea.

Merită încercat, nu?!