Revista Sănătate

În afara spumei de ras? Încercați să folosiți acest produs alimentar comun…

Există puține lucruri la fel de enervante precum stând la duș, pe cale să vă bărbierit picioarele și să aflați că nu sunteți din spumă de ras.

Pentru a preveni apariția unor umflături roșii, iritate pe pielea dvs., folosirea spumei de ras este cu siguranță cea mai bună opțiune atunci când doriți să scăpați de părul de pe picioare. Din fericire, există o altă opțiune excelentă. Este un produs alimentar pe care toată lumea îl are în bucătăria lor!

Picioarele tale vor fi netedă după bărbierit cu acest produs de gătit.

Ulei de masline
Produsul minune despre care vorbim este uleiul de măsline! Uleiul de măsline este excelent pentru a fi utilizat în multe feluri de mâncare diferite, dar este și produsul perfect pentru duș. Unele femei folosesc ulei de măsline ca un înlocuitor pentru spumă de ras de mult timp, deoarece se spune că pentru a face picioarele matasoase netede și complet libere de păr.
Test
Pentru a vă asigura că acest ciudat truc funcționează cu adevărat, Glamour Marea Britanie a decis să ia provocarea. Au testat metoda uleiului de măsline într-o anumită perioadă de timp pentru a afla dacă oferă rezultatul preferat la duș. „Picioarele mele au fost cele mai netezești de până acum. S-au simțit suple, hidratate și fără erupții ”, a spus un membru al echipei de editare. Deși s-a dovedit a fi un pic de aventură alunecoasă, ea a fost foarte entuziasmată de acest demers.

Sfaturi
Așadar, sunteți neașteptat din spumă de ras sau doriți să vă asigurați că vă puteți bucura de vremea caldă cu picioarele moi și netede? Apoi, bărbieritul cu ulei de măsline merită cu siguranță să încercați!

Glamour UK a oferit două sfaturi suplimentare: păstrați un prosop aproape și aplicați doar un pic de ulei de măsline cu o singură mână. În felul acesta, vei împiedica cealaltă mână să devină prea alunecoasă pentru a ține stăpânul.