Revista Sănătate

Elixirul tibetan al longevității din 3 ingrediente

Nimeni nu a descoperit, încă, secretul tinereții fără bătrânețe, dar există un elixir despre care se spune că te ajută să trăiești mult, arătând foarte bine. Și nu ai nevoie decât de trei ingrediente. Vezi cum îl prepari și cum acționează.

Elixirul longevității este preparat de tibetani, iar medicii din această zonă îl recomandă pentru întărirea imunității și curățarea sângelui de toxine, potrivit healthylifetricks.com. Pentru că îți îmbunătățește funcțiile organismului, te ajută să arăți tânără mai mult timp. Elixirul tibetan are numeroase beneficii, printre care se numără tratarea constipației și prevenirea sclerozei.

Cum prepari elixirul tibetan

Pentru a prepara elixirul tibetan, ai nevoie de trei ingrediente: 100 ml de suc proaspăt de lămâie; 200 de grame de miere; 50 ml de ulei de măsline. Amestecă ingredientele într-un recipient de sticlă, care se închide bine, și păstrează băutura obținută în frigider. Ia o linguriță în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Este recomandat să consumi elixirul longevității de două ori pe an, primăvara și toamna.