Revista Sănătate

Apă caldă cu miere în fiecare zi? Ce beneficii îți poate aduce

Apă caldă cu miere în fiecare zi? Ce beneficii îți poate aduce

Mierea este foarte benefică organismului în combinație cu apa. Bea un pahar de apă caldă cu miere zi de zi și astfel poți preveni anumite boli de inimă. Apa este o componentă vitală pentru corpul nostru. Aceasta menține toate funcțiile noastre de zi cu zi de la transportul de oxigen și substanțe nutritive vitale care ajută la digestia produselor alimentare.

Apă caldă cu miere: ajută la calmarea durerii de gât

Există un motiv pentru consumarea apei calde cu miere, iarna. Aceasta poate ajuta la calmarea de dureri în gât și încălzește stomacul. Mierea este un remediu natural pentru infecțiile respiratorii și tusele comune.

Apă caldă cu miere: elimină toxinele

Mierea și apă caldă este una dintre cele mai bune combinații care detoxifică organismul de toxinele acumulate.

Apă caldă cu miere: reduce riscul apariției bolilor de inimă

Flavonoidele și antioxidanții din miere ajută la prevenirea și reducerea apariției riscului de boli de inimă. Cercetările au arătat că mierea încetinește procesul de oxidare a colesterolului rău din sânge, care poate avea un efect nociv asupra inimii conducând la atacuri și chiar la accidentul vascular cerebral.

Apă caldă cu miere: vei scădea în greutate

Te vei gândi că are zahăr și nu ai cum să slăbești dacă consumi miere. Zahărul din miere este total diferit de zahărul alb, este un zahăr natural. Aceste zaharuri naturale te vor ajuta să îți satisfaci pofta de dulce cum sunt torturile, ciocolata și cola. În plus, dacă schimbi îndulcitorii cu miere, vei economisi până la 64% calorii.

Apă caldă cu miere: sporește sistemul imunitar

Mierea deține unele proprietăți care stimulează sistemul imunitar. În plus, conține enzime, vitamine și minerale care te vor proteja împotriva bacteriilor și a microbilor.

Apă caldă cu miere: pielea ta va deveni mai catifelată

Aceasta este un antioxidant natural și datorită proprietăților antibacteriene te ajută să păstrezi pielea curată și mai catifelată ca niciodată.

Loading...