Revista Sănătate

Soacra mea ne spiona de 8 luni – gestul șocant al femeii

O femeie de peste Ocean a descoperit că soacra sa o spiona prin intermediul monitorului pentru bebeluși pe care îl avea în dormitor. Reacția acesteia în momentul în care a aflat a fost una total neașteptată.

Relațiile cu socrii pot fi de multe ori destul de greu de menținut, mai ales dacă se întâmplă că unii dintre aceștia să fie destul de severi. Certurile cu părinții mirelui sau ai miresei pot provoca daune majore în căsnicie sau pot duce la o consolidare mult mai puternică. O femeie din Statele Unite ale Americii a simțit asta pe propria piele.

Kiyah Ramirez este o femeie din SUA, care are trei copii și care a început să povestească pe TikTok o mulțime de întâmplări care au marcat-o la începutul relației cu soțul său. Soacra lui Kiyah i-a făcut viața amară acesteia după ce a aflat că va deveni pentru prima dată bunică, deși, în momentul în care cei doi soți s-au căsătorit, relația dintre soacră și noră părea a fi destul de bună.

După ce părinții soțului au aflat că Kiyah este însărcinată, aceștia nu au avut o reacție prea frumoasă, iar acest aspect a determinat-o pe viitoarea mamă să îi ceară sfatul și tatălui său. Bărbatul a asigurat-o că astfel de lucruri se mai întâmplă și că nu ar trebui să își facă griji pentru asta, însă lucrurile au degenerat în momentul în care soțul femeii a ajuns acasă.

Viitorul tată avusese o zi grea, motiv pentru care a intrat în duș, iar când s-a întors, și-a întrebat soția în ce cameră s-a aflat în momentul în care a vorbit la telefon cu tatăl său. În momentul în care i-a spus că a petrecut timpul în dormitor, bărbatul și-a dat seama că mama sa i-a spionat în ultimele 7-8 luni.

„Ne-am dat seama imediat că soacra mea ne spiona prin monitorul pentru bebeluși pe care îl instalase ca să ne ajute. Apoi ne-am gândit că exagerăm, că nimeni nu ar face așa ceva. Ar fi o nebunie, după care am zis că nu poate fi o coincidență. Ea ne-a urmărit constant în toate aceste 7-8 luni de când a montat acest monitor”, spune Kiyah.

După ce au descoperit că au fost spionați, cei doi soți au rupt orice legătură cu femeia care încerca să îi dezbine. Kiyah a susținut că mama soțului său nu și-a cunoscut niciodată nepoții. Ba mai mult decât atât, femeia susține într-un alt videoclip postat pe TikTok faptul că înregistrările făcute în cele 7-8 luni, au fost publicate în mediul online.

„Iar acesta este literalmente vârful icebergului. Aș putea continua zile întregi să enumăr toate lucrurile urâte pe care le-au făcut. Știți acele înregistrări surprinse de monitorul pentru bebeluși între mine și soțul meu? Ea le-a publicat pe rețelele de socializare”, a explicat femeia.